Hur man använder en roterande buffert

En roterande buffert kan vara ett oumbärligt verktyg för alla bil älskare. En roterande buffert kan du hålla ett showroom glans på bilens lack utan timmar av handen polering. Däremot kan det ta tid och tålamod att lära sig rätt sätt att använda en roterande buffert. Saker du behöver
Buffer
Gamla handdukar: äldre bil huva
Kratsning kuddar
Polering annonser
Buffing förening
Bil tvål
Bilvax

Visa fler instruktioner
1

Öva din roterande polering på en gammal bil panel, såsom en kasserad huva. Polering faktiskt tar del av avsluta din bil, så du vill vara säker på att du ordentligt kan använda en buffert innan den på ett fordon.
2

Tvätta huven ordentligt. Använd hög tvål kvalitet bil och den torra handduken panelen väl efter tvätt.
3

Applicera en liten pärla för polering förening till huven på bilen och köra buffert på en låg inställning. Ju högre inställning, desto snabbare bufferten kommer att snurra, göra misstag mycket mer märkbar. Guide bufferten längs huven men tryck inte för hårt.
4

Buff hela pärlan av föreningen från huven på bilen och flytta till en annan avdelning. Den polering föreningen innehåller slipmedel för att ta bort repor från ytan av din färg, så var försiktig när du använder den.
5

Torka kåpan nedåt med en annan handduk för att avlägsna alla spår av polering förening.

6

Använd en liten mängd bilvax på motorhuven och placera en polering pad på din roterande buffert. Starta buffert på en låg hastighet, öka det något som du flyttar från avsnitt till avsnitt. Torka kåpan nedåt igen efter att du har använt den första lager vax.
7

Applicera ett andra lager vax och polera huven vid en hög hastighet för att få ut det mesta glans från din buffert . Flytta buffert i riktning mot metallslöjd när det är möjligt att undvika ränder.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/120926.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.