Hur man tar bort rost från krom Motordelar utan att skada Chrome

Motordelar som har kromade ser vackra när de är helt nya eller nyligen polerade, men de kan få rostiga och jolleseglare mycket snabbt, speciellt när installeras i den oljiga, smutsiga ramarna för en motorrummet. Lyckligtvis, kromade delar är mycket lätt att hålla ren och ser nya om du använder rätt metod att regelbundet rengöra och polera dem. Om kromdetaljer har rostskador i dem från rost, måste de vara rechromed. Saker du behöver
milt rengöringsmedel (som Simple Green) katalog Clean, luddfri handduk
Krom /rengöringsmedel för rostfritt stål (som De-Solv-It) katalog tandborste eller små detaljer borste
krompolish
Visa fler instruktioner
1

Rengör kromade detaljer noggrant med ett milt rengöringsmedel som Simple Green (eller med varmt vatten och tvål) så att du inte skada krom. Använd inte slipande rengöringsmedel, vilket kan skada krom.
2

Torka kromen noggrant med en ren, luddfri handduk.
3

Rengör rostiga områden kromade detaljer noggrant med en hög kvalitet rengöringsmedel som De-Solv-Det krom och rostfritt stål. Använd en tandborste eller en liten detalj borste för att rengöra skrymslen och vrår på delarna. Torka kromen grundligt med luddfri handduk.
4

bort svåra flash rostfläckar med en högkvalitativ krompolish som en från Mors. Du kan också använda mycket fin stålull för att försiktigt skrubba bort rost med WD-40, men se till att använda den finaste stålull tillgängliga.
5

Gnid polermedel över hela ytan av krom delen.
6

Låt polish torka. Torka av polish med en annan ren handduk, som kommer att polera krom.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/121158.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.