Hur man tar bort fläckar av gummi guldkant runt en lastbil Fönster

Spots förekommer på gummit eller böjlig plast gjutning runt bilen och fönster lastbil på grund av den porösa materialets natur. Fordonets ägare använder ibland inget skyddsmedel på denna gjutning, vilket leder till fläckar och fläckar från vittring. Ett annat fall kan vara att de använder ett skyddande förband på gjutning men täckningen är ojämna. Därför är vatten och föroreningar absorberas oregelbundet, vilket resulterar i fläckar. För att ta bort fläckar måste du först skala bort all skyddande förband som kan förekomma, tvätta noga, och återanvända en skyddande att hålla listen ser nya. Saker du behöver
allrengöringsmedel
mikrofiber handdukar
Autodisk tvättmedel
Sponge
Protectant dressing
Visa fler instruktioner
1

Rengör gjutning med ett allrengöringsmedel. Detta kommer att ta bort eventuella vitaktiga fläckar orsakade av tidigare tillämpningar av skyddande och vax.

Roll fönstren ner. Några av gjutningen är inne, och du vill inte missa dessa områden som du städar.

Spraya eller häll renare på en mikro-fiber handduk gjord för bilrekonditionering. Spraya inte eller häll allrengöringsmedel på lastbilen. Du vill inte få det på de målade ytorna på flaket.

Rengör gjutning tum för tum, och se till att komma in i varje spricka och skreva. Flytta runt handduken ofta att se till att du använder rena mikro-fiber för varje nytt område för gjutning.
2

Tvätta bilen, inklusive den nyligen rengjorda gjutning, med en naturlig svamp eller en gjord speciellt för bilar. Använd endast Autowash, inte diskmedel tvättmedel eller vanlig tvål. Torka trucken torr, att se till att torka alla de inre och yttre områden av formstycket. Låt områden lufttorka efter avtorkning.
3

Applicera ett nytt lager skyddande förband till gjutningen. Återigen använder en mikro-fiber handduk för att täcka alla områden. Applicera detta så jämnt som möjligt, så att alla delar av gjutningen absorbera en lika stor mängd dressing. Torka bort överflödigt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/121398.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.