Återställa den ursprungliga färgen på Paint på min bil

Om en bils färg inte är ordentligt omhändertagna, med tiden kan bli bleka och tråkiga, i synnerhet om det är en äldre bil som inte har en klarlack. Om en bil inte är garaged, kan solen skada och oxiderar färgen över tid. Men även om bilens lack är helt tråkig, är det möjligt att återställa en stor del av sin glans i en eftermiddag med rätt strategi. Saker du behöver
Rubbing
polermedel
Wax
Lint Buffer Review, gratis handdukar
Visa fler instruktioner
1

Tvätta och torka bilen med ren, luddfri handduk.
2

påbörja processen med en gnugga förening om färgen är kraftigt oxiderad.
3

Ansök gnugga föreningen till bilen med en ny polering pad på bufferten att polera hela ytan av bilen. Applicera lite föreningen till dynan och bilens yta. Skjut bufferten runt för att sprida ut vaxet och sedan slå på bufferten och börjar polera.
4 p Om du använder en hög hastighet buffert, tryck inte för hårt eller arbeta över en sektion för mycket, så du kan bränna igenom lacken. Undvik också polering kanter med maskinen. Buff dessa områden för hand.
5

Buff en panel i taget för att se till att alla delar av bilen är ordentligt polerad. När bilen är kratsade, gå över den för hand med en ren handduk så att du har polerat varje område och se till att det inte finns några fläckar som måste gått över mer grundligt.
6

Sätt en ny polerrondell på bufferten och tillämpa ett polermedel (även känd som maskinen glasyr) på samma sätt som det gnugga föreningen applicerades, polering en panel i taget, tills hela bilen är polerad.

7

Finish återställa färgen genom att vaxa hela bilen med ett högkvalitativt vax med samma metod som användes för att gnugga föreningen och polermedel.
8

Använd touch- upp färg och en liten borste för att röra upp några färg marker som är synliga.
9

att bibehålla ny finish, regelbundet rengöra och vaxa bilen.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/121187.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.