Hur polska en plastlins Auto Headlight

Plast strålkastare linser är klar och fri från repor när helt nya, men med tiden kan de missfärgas och vrid oklar. Gulnade och repiga linser förhindra att dina strålkastare från utskjutande ljust och långt in på vägen på natten. Rengöring av linserna är en viktig del av detalj ditt fordon. En professionell strålkastare renare är lätt att använda och kommer att återställa dina strålkastare linser till sitt ursprungliga skick. Saker du behöver
Mikrofiberduk
Strålkastarglas renare
Standard borr med buffert fastsättning
Visa fler instruktioner
1

Fäst bufferten till din standard borr , sedan pressa en kvarts storlek droppe strålkastare Linsrengörare på buffertdynan. Du kan använda alla märken av rengöringsmedel, såsom Meguiar s. Använd en liten buffert är bättre än att använda en vanlig buffert bilvax, som är för stor för att polera varje vinkel av strålkastarens lins.
2

Slå på din borrmaskin och sätta buffertdynan på Strålkastarglas . Arbete renare strålkastare objektivet i plastlinsen i ungefär en minut. Objektivet renare bör ha matt utseende bilvax som har varit kratsade i färg. Strålkastarglas renare är säker att använda på några plast strålkastare linser, även om high-end bilar.
3

Använd en mikrofiberduk för att torka av renare Strålkastarglas, precis som du skulle torka vax av billack. Nu är din lins bör vara fri från repor och missfärgning. Om det finns områden på linsen som inte är fullt polerat, kan du upprepa stegen och polera specifika områden.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/121191.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.