Auto Body Paint Verktyg

För att ta bort repor, skrubbsår och bleknar färg från en bil exteriör, kommer en automatisk reparation teknikern använda särskilda typer av färg auto organ verktyg. Den typiska arbetsmiljö som dessa billack projekt befinner sig i är auto organ butiker som inrättats för att hantera många måla projekt samtidigt. De flesta av dessa färg auto organ verktyg används endast av professionella tekniker auto organ. Gravity Feed sprutpistol

Utrustad med en 20-uns aluminium kopp som används för att hålla färgen, är gravitationsmatningsmekanismen sprutpistolen konstruerat av ett hårt stålmaterial. Den 1,4-tums fluidspetsen med på sprutning slutet av detta verktyg doserar en koncentrerad mängd av auto organ färg på bilens yta efter att användaren fyller bifogade aluminium kopp med färg. Efter användning av gravitationen pistol foder spray, kommer användaren rengöra den med en fin tand rengöringsborste för att säkerställa att alla målar tagits bort.
High Speed ​​Air Sander
< p> Designad för att ta bort oönskade beläggningar av auto kroppen färg eller rost från bilens utsida, är den höga hastigheten luft sander konstruerat av en lätt aluminium metall. Vanligtvis med en 5-tums pistolgrepp för enkel hantering, detta inkluderar auto organ verktyg variabel hastighetskontroll. När teknikern auto organ griper luft med hög hastighet Sander, lägger han den 5-tums slipplatta på bilens yta att slipa den oönskade färgen från bilens exteriör.
Grön Maskering pappersrulle

Finns även i rött liksom, kommer grön maskeringspapper oftast i 225-meters rullar och sprids på en bil s yttre glas fönster så att våt färg inte spraya på fönstren. Konstruerat av en stark heavyweightpapper försedd med perforeringar i ordning för att papper fastnar bättre, detta auto färg kropp verktyget även användas för att se till att oönskade färgen inte spraya på bilens däck eller underrede. <
br> Bättringsfärg Pen

Vissa bilar behöver bara en liten repa eller nötning avlägsnas från utsidan, och en touch-up paint penna är praktiskt för detta projekt. Den auto organ tekniker kommer att välja lämplig färg för den bil som måste ha några repor döljs av bättringsfärg för att sedan applicera färgen med hjälp av detta verktyg är liten borste. Detta verktyg är ca 2 inches i längd och innehåller 1/2 oz. av billackskvalitet som finns i ett brett spektrum av fabrik-certifierade färger.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/121620.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.