Hur får Tvål Off av bilrutor

Tvål kan vara en av de svåraste ämnena att rensa bort av glas, vilket verkar kosmiskt orättvist. Oavsett om din bil fönstren tvättades av barn som är mer entusiastiska än skickliga, eller någon lämnat dig ett välmenande födelsedag meddelande, kräver säker körning synlighet, så att tvålen har fått gå. Det kan vara frustrerande att rengöra tvål av bilrutor, men det kan göras. Det finns inte en utprovade sann metod för att få tvål av glas --- det beror på vilken typ av tvål, den typ av glas och hur länge det har suttit. Prova stegen nedan tills du hittar en som fungerar för dig. Saker du behöver
Plastskrapa
Varmvatten
Vit vinäger
Sprayflaska
tidningen
Fönster Plastic Cleaner Review skursvamp
Clean butik dukar
Mr . Rengör Eraser (flera) katalog Ammoniak
Sponge
Visa fler instruktioner
1

Skrapa bort tjock torkad tvål med en hård plast skrapa som de du använder när du gör en kaka. Detta kommer inte ta bort det helt, men det förbereder fönstren för de steg som följer.
2

Blanda 1 dl vit vinäger med 1 dl vatten och värm i 45 sekunder i mikrovågsugn på hög. Överför den varma vätskan till en sprayflaska och spraya på tvål varumärkena. Låt det sitta i 10 minuter. Torka bort det med skrynkliga tidningen. På tvål varumärkena Addera 3

Spray fönsterputs och låt det sitta i några sekunder. Använd en plast polerdyna att bryta upp tvål varumärkena. Torka bort dem med tidningen eller en ren butik trasa.
4

Fukta en Mr Clean Eraser med varmt vatten och använda den för att skrubba bort tvål varumärkena. Kontrollera att du har fler än en på sidan, eftersom de rengör underbart men de också falla sönder mycket snabbt.
5

Häll lite ammoniak på en fuktig svamp och skrubba tvål varumärkena. Gör detta utomhus eller i ett välventilerat utrymme eftersom ammoniak har mycket starka ångor.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/121261.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.