Hur man rengör Headlight Lens på en Z3

Den Strålkastarglas är det klart plastbiten som täcker strålkastare . Över tiden strålkastare linsen på en BMW Z3 kan oxidera , gulnar och blir repig . För en komplett bilrekonditionering bör Strålkastarglas rengöras och poleras med en professionell produkt som kommer att få din Z3 lins ser nästan helt nya . Saker du behöver
Mikrofiberduk
Standard borr med buffert fastsättning Review, Professional strålkastare renare
Visa fler instruktioner
1

Applicera en kvarts storlek droppe professionell Strålkastarglas rengöringsmedel till en buffert pad . Använd en liten polerrondell som kan fästas på en vanlig borrmaskin . En vanlig bil buffert är för stor för en strålkastare . Använd alla fabrikat av strålkastare renare , såsom Meguiar s Headlight Restoration .
2

Slå på borren och placera bufferten pad på Strålkastarglas . Arbetet rengöringsprodukten in i linsen grundligt utan att missa några fläckar . Tillbringa ca 1-2 minuter polering varje lins .
3

Använd en microfiber handduk för att torka alla rester av strålkastare linsen , precis som du skulle polera en bil du skulle bara vaxade . Du bör ha en lins som är klar och fri från repor .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/121118.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.