Hur Ren Black Chrome

Black Chrome är en alternativ förkromning process som har blivit allt populärare i ett antal tillämpningar, inklusive medicinsk utrustning, ljudutrustning och eftermarknaden fordonsindustrin, där det används på objekt som trim och hjul. Som namnet antyder, har svart krom en dramatisk mörk, rökig look. Rengöring och polering svart krom delar liknar normala kromdetaljer, fast svart krom är lite mer känsliga för repor, fläckar och fingeravtryck. Saker du behöver
vatten och slangen (slang för bildelar) katalog Micro-fiber handdukar
milt rengöringsmedel (diskmedel eller Simple Green) katalog mjuk borste (för hjul) katalog Chrome polish
Automotive vax säkert för klarlacker
Visa fler instruktioner
1

Skölj av svarta krom delar med vatten från en slang eller en handduk som har dränkts i vatten. Torka krom omedelbart med en ren, torr microfiber trasa. Det rekommenderas att använda luddfria, mikro-fiber beskriver handdukar så att ludd inte hamna på krom. Tvätta krom med ett milt rengöringsmedel och en ren, mikro-fiber handduk
2

. Ett milt rengöringsmedel kan vara diskmedel som har blandats med vatten eller något liknande Simple Green som har spätts 10 delar vatten till en del Simple Green. Spraya eller torka av rengöringsmedlet på de delar som du rengör och sedan försiktigt skrubba dem med en mikro-fiber handduk. För större objekt som hjul, kan du använda en mjuk hjul-rengöring borste för att skrubba mellan hjulen och svåra att nå områden.
3

Skölj krom av med vatten och torka noga med en ren och torr mikrofiber handduk.
4

Ta bort alla fina repor och virvlar runt med en god kvalitet krompolish som den typ av mödrar (se Resurser). Mödrar hävdar att deras krompolish är säker på svart krom samt regelbundna krom. Spraya eller torka på en liten mängd av den polska och sedan polera bort det med en ren handduk.
5

Avsluta beskriver processen genom att tillämpa en hög kvalitet fordonsindustrin typ av vax på ytan av krom . Applicera krom med en trasa och sedan polera den med en ren handduk tills vaxet är borta. Var noga och använda ett vax som är säkert för klarlack för att undvika att skada den svarta förkromning.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/121312.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.