Det bästa sättet att rengöra Car Glass

Rengöring av glas i bilen kan verka som en enkel process, men det finns säkert bra sätt och dåliga sätt att uppnå det. Medan många människor förmodligen bara innefattar glas städning som en del av att tvätta bilen och ge den en skvätt hushållet fönsterputs och en snabb torka, kommer detta inte ge de bästa resultaten. Att grundligt rengöra bilens glas på bästa möjliga sätt, finns det några fler detaljer att tänka på. Tvätta, då polska

Polska bilens fönster med fönsterputs när du tvättar glaset för att ge bättre resultat, enligt Web-Cars.com. Använd ett tätt vävt detaljer handduk tillsammans med vanligt vatten och flytande tvål för att tvätta fönstren i bilen inifrån och ut som ett första steg i reningsprocessen. Få alla vägen film, damm och buggar utanför utsidan av fönstren, och ta bort filmen kvar av gasformiga material som avges från plasten inne i bilen, samt eventuella handavtryck eller jord kvar av passagerare. Torka vattnet med en ren, torr handduk som inte lämnar ludd bakom.

Blanda din egen fönsterputs genom att kombinera en del vinäger med två delar vatten i en sprayflaska. Detta är en ammoniak-fri blandning som inte skadar vinyl, gummi eller läder. Du kommer också att undvika farliga ångor vid användning nonammonia renare. Använd tidningen för att torka av renare vid polering glaset.
Arbeta bekväma platser

rent glas mer noggrant genom att arbeta från ett bra läge inne i bilen, enligt Autopia-Carcare.com. Börja på chaufför-sidodörr. Sitt i stolen och öppna dörren, och rulla ner förarens fönster halvvägs. Rengör den övre delen av glaset med renare och tidningen och låt den torka helt. Rulla fönstret tillbaka upp och rengöra resten av fönstret.

Flytta till passagerarsätet och upprepa processen på passagerarsidan fönstret. Rengör även vindrutan från denna position som rörelsen inte kommer att begränsas av ratten.

Flytta på baksidan som den sista delen av din reningsprocess. Sitt i baksätet och rengör baksätet fönster på samma sätt som du gjorde fronten. Spara bakrutan till sist.

Använd baksidan av handen mot tidningen för att rengöra insidan av fönstret. Detta gör det lättare för dig att nå utan att behöva vrida dig i obekväma ställningar. Använd rengöringsmedel på utsidan av glaset samt.
Inte förbise Corners

Med tiden kommer det att finnas smuts och grime byggt upp i hörn av fönstren. Glöm inte det. Använd en tandborste för att skrubba ut hörn och lossa uppbyggd, sedan torka bort det med fönsterputs och tidningar.
Keep It Cool

Välj en tid att rengöra glas i bilen när glaset kommer att vara cool. Undvik att rengöra glas i direkt solljus. Den renare avdunstar för snabbt och solen i ögonen kan göra att du missar fläckar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/121271.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.