Svenska Bil >> Bil Lån Finansiering >> Auto lån >> Content

Billån Information

Många människor är i behov av en bil, och inte har pengar att betala för en regelrätt. En bil lån kan du betala för en bil över tiden. Även om du har möjlighet att betala direkt för bilen, kanske du vill ta en bil lån så att du kan hålla likvida reserver för en nödsituation. Priser

När du ansöker om ett billån, är din kreditvärdighet beaktas. En långivare kommer att titta på din kredit för att fastställa risken med att erbjuda en bil lån för dig. Om du har utvecklat en modell för att betala dina räkningar i tid, kan en långivare erbjuda ett billån på en relativt låg ränta. Om du inte har, kan en långivare erbjuda ett lån till en högre ränta och med en högre handpenning. Om långivare tittar på din kredit och bestämmer att du presenterar alltför stor risk för försumliga på lånet, kan han avböja din ansökan.
Allmänna

En långivare kan föreskriva att du lägger en handpenning för att minska lånebeloppet. Till exempel, om bilen kostar $ 10.000, kan långivaren begära att du lägger $ 2000 ner, minska lånet balans till $ 8.000. Om detta är första gången du finansiera en bil eller om du har kredit problem, kan en långivare kräver att du använder ett samarbete signerat för att garantera lånet. Ett samarbete signerat är en person som går med på att betala pengar om du standard på lånet.
Långivare

När du köper en bil från en återförsäljare , kan det ha en ekonomiavdelning som kan hjälpa dig att säkra ett billån. Consumer Federation of American säger att vissa återförsäljare överpris 3 procent på en bil lån, lägga upp till $ 1000 på livet av billån. Kontrollera med banker eller kreditinstitut för att se vilken typ av bil lån som de erbjuder. Vissa online-företag, såsom up2drive, My Auto Loan eller Cars Direct, specialiserade på billån och erbjuda konkurrenskraftiga priser.
Time

Långivare erbjuder billån som sprids betalningar över 24, 36, 48, 60 och 72 månader. De flesta låntagare väljer 48 - eller 60-månaders termer. Om du köper en begagnad bil, kan långivaren föreskriva en kortare längd för lånet sikt, beroende på åldern på bilen. En kortare sikt innebär att du kommer att betala lånet av tidigare, men dina betalningar kommer att vara högre än om du tog en längre sikt. Kom ihåg att ju längre löptid, desto högre är räntesatsen sannolikt att bli. Fråga om låga finansieringskostnader ränta specialerbjudanden. En låg på 0 ränta lån även på längre sikt kommer att spara dina pengar.
Överväganden

Tills du betala av billån, fungerar bilen som säkerhet. Långivaren får föreskriva att du har en viss mängd av försäkringsskydd på bilen för att skydda sina ekonomiska intressen om du har en olycka i bilen. Om du halkar efter på lån betalningar, kan långivaren återta bilen. Om det återtar bilen och säljer det på auktion, kan du fortfarande ansvarig för att betala eventuella kostnader som inte återvinnas med det klubbade priset.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-loans-financing/auto-loans/100607.html

Previous:
Next:

Auto lån

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.