Svenska Bil >> Bil Lån Finansiering >> Auto lån >> Content

Hur får man en ren bil titel i Kansas

En ren bil titel är en som inte har en kvarstad innehavare noterat på den . Det indikerar att fordonet är enbart din och att du har rätt att använda den som säkerhet . I Kansas , fordon med lien innehavare har elektroniska bil titlar och de statliga frågorna ren bil titlar på papper till ägaren . För att få en ren bil titel , måste du presentera bevis för att lien innehavaren har släppt lien och betala för en pappers- titel . Saker du behöver
Manuell Ansökan om Reissued Titel
Visa fler instruktioner
1

betala några pengar betalas till lien innehavaren av fordonet i fråga . Be om en panträtt övergång till bevis på att lien är över .
2

Ta kvarstad utsläpp till din lokala länet kassör motorfordon kontor . Fyll i Kansas Manuell Ansökan om Reissued Titel och skriva ditt namn längst ner . ( Se Resurser ) Var noga med att markera rutan som angivit att du vill ha en nyutgivning titel , avlägsna lien innehavaren från bilen titel .
3

Betala avgiften titel nyutgåva på $ 10 till representant . Presentera lien utsläpp och det program du avslutade . Få din rena bil titel som visar att du äger bilen utan kvarstad innehavare .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-loans-financing/auto-loans/100608.html

Previous:
Next:

Auto lån

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.