Svenska Bil >> Bil Lån Finansiering >> Auto lån >> Content

Hur man förhandlar din bil Pay Off

Betala av ditt billån tidigt är rätt finansiella flytta, om du har råd. Varje månad du gör en bil betalning, betalar du faktiskt intresse. För vissa bil lån, när du gör din sista betalning, har spenderar du sannolikt hundratals eller tusentals extra dollar bara i ränta som man alltså inte räknade in det ursprungliga priset på lånet. På grund av detta, bör du försöka att förhandla fram de bästa villkoren för din bil betala av så fort du kan. Instruktioner
1

reda på vilken typ av bil lån du har om du inte redan vet. Det finns två grundläggande typer. En enkel ränta lån kräver att du betalar ränta när du går längs, medan en pre-beräknad ränta lån har räntan inbyggd i alla dina betalningar. Du kommer att spara mer pengar att betala av en enkel ränta lån i förtid.
2

Kontakta långivaren direkt att starta förhandlingarna. Varje långivare har olika sätt han föredrar att kommunicera. Till exempel, kan du behöva göra all korrespondens via e-post, eller du kanske kan göra det över telefon eller långivaren kanske föredrar all kommunikation för att vara personligen. Ta reda på alla detaljer under denna första kontakt.
3

räkna ut exakt vad du vill från din bil löna sig. Detta kommer att hjälpa dig att förhandla. Till exempel kanske du vill betala av principen om din bil lån minus all ränta du skulle ha betalat. Detta är den standard förhandlingsförfarandet för enkla ränta. En pre-beräknad ränta lån kan bli lite mer komplicerat. Du kommer förmodligen fortfarande att behöva betala en del av intresse, men du kan försöka att förhandla om ett lägre belopp eller en procentsats av vad som finns kvar i ditt lån.
4

Håll förhandlingar pågår. Detta är särskilt viktigt om du kommunicerar via e-post. Låt inte långivaren gå mer än ett par veckor utan att höra från dig. Stress som du vill betala av dina lån i förtid och vad dina termer. Fråga om att ditt ärende ska prioriteras och alltid markera en tidsfrist för att höra från långivaren att hjälpa till att flytta det genom systemet.
5

Få slutliga bil betala av termer skriftligen och se till både dig och långivaren underteckna dem. Detta är mycket viktigt för att bevisa att du inte längre är skyldig långivaren några pengar för din bil lån. När lånet betalas ut, bör du få en titel för din bil.
6

räkna med att få titeln på din bil i mail efter betala din bil lånet av. När du förhandlar lön off, vara säker på att långivaren har din korrekta e-postadress. Titeln gör du det officiella ägaren av bilen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-loans-financing/auto-loans/100627.html

Previous:
Next:

Auto lån

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.