Svenska Bil >> Bil Lån Finansiering >> Auto lån >> Content

Bästa Auto lån för personer med låg inkomst och Bad Credit

Auto lån för personer med dålig kreditvärdighet är nästan alltid utomordentligt dyrt. Ju lägre inkomst och sämre din kreditvärdighet, desto svårare blir det att få godkänt för ett billån. Räkna med att betala höga räntor, en stor handpenning och bli föremål för många straff och avgifter om du misslyckas med att göra lån betalningar i tid. För att få den mest prisvärda auto lån är möjligt, finns det flera strategier du kan använda för att förbättra dina chanser att få ett lån. Förberedelse

Även om du har dålig kredit och låg inkomst, om du förbereder dig för att ansöka om ett billån i minst tre månader, kommer du öka dina chanser att vinna godkännande för ett mer överkomligt avtal. Betala dina räkningar i tid. Gör en insats för att betala av saldot för alla dina kreditkort varje månad fram till auto lån. Settle eventuella brottsligt skulder innan de ansöker. Om du kan visa en förbättrad kredit historia under minst 90 dagar fram till din låneansökan, kan långivare vara villiga att ge dig mer förmånliga villkor. Spara upp till en handpenning under denna tid kommer också att visa din förbättrade ekonomiska ansvaret för potentiella långivare.
Hitta den bästa Bad Credit Auto Långivare


viktigaste inslag av att hitta en dålig kredit auto är att arbeta med en ansvarsfull långivare. Överväga att arbeta med ett nätverk av återförsäljare i stället för att söka efter enskilda långivare. Dessa nätverk kommer att ta din finansiella information och marknad den till olika långivare i ditt område som betjänar kunder med dålig kredit. Du kan sedan välja den långivare som ger dig den starkaste affären. Exempel på sådana nätverk finns finans Firebird och billån Quote Form.

Cross-reference de företag som erbjuder dig lån med Better Business Bureau databas (se Resurser nedan) för att säkerställa att du väljer den bästa långivaren för din behov. När du hittar en långivare som erbjuder en attraktiv ränta, förklara din ekonomiska situation så tydligt som möjligt. Arbeta ut ett lån som passar din ekonomiska situation som du rimligen kan vara säker på att du har råd med din nuvarande inkomst.
Välja rätt bil


Bad kredit auto långivare kommer vanligtvis bara tillhandahålla finansiering för en viss uppsättning av bilar. Fråga långivaren vilka bilar de är villiga att finansiera och välja den som passar dina behov och är prisvärd. En begagnad bil kommer i allmänhet att vara mycket lättare att finansiera än en ny. Bad kredit auto långivare föredrar också bilar som är relativt stabila i värde så att återstoden av lånet kan lätt återvinnas i händelse av utmätning. Om din inkomst är låg, är det klokt att välja en billig, säker bil som du också har råd att försäkra. Addera Handpenning

Gör en större handpenning än nödvändigt när man köper en bil med en dålig kredit auto lån. Du är också mer benägna att bli godkänd för ett billån om du kan göra en större initial betalning. Detta kommer också att minska storleken på din månatliga betalningar och den totala ränta som du betalar för bilen under lånets löptid. Å andra sidan innebär den större handpenning du ta större risker om bilen försvagas snabbare än du kanske har förväntat, men besparingarna på de månatliga betalningar kommer sannolikt att kompensera för det.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-loans-financing/auto-loans/100570.html

Previous:
Next:

Auto lån

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.