Svenska Bil >> Bil Lån Finansiering >> Auto lån >> Content

Hur man kan utvidga en Auto Lease

Förlänga en automatisk hyresavtalet kan ge dig mer tid med ett fordon, men kommer att hamna dyrare för dig i längden. Om hyresavtalet hade en viss tid när du registrerade det, kan du behöva betala extra avgifter och eventuellt straff att framgångsrikt utvidga det. I många fall kommer du att behöva förnya lånet för ett minimum av tid i stället för att utvidga ditt nuvarande avtal. Instruktioner
1

Läs din nuvarande hyresavtal för information om att förlänga eller förnya din hyra. De flesta hyresavtal har särskilda bestämmelser om hur man ska gå om att utvidga ett leasingavtal, inklusive eventuella extra avgifter som får tas ut. Om det inte finns några särskilda klausuler i avtalet om förnyelse eller förlängning, måste du förhandla fram nya villkor med leasingbolaget.
2

Review ditt underhåll och betalningshistorik. Om du har en nästan perfekt erfarenhet av att arbeta med din arrendatorn och hålla bilen i gott skick, det finns en mycket god chans att du kommer att kunna få godkänt för en utvidgning eller förlängning av hyreskontrakt under gynnsamma förhållanden.
Sida 3

Kontakta ditt leasingbolag och begäran om att ställa in en tid för att omförhandla hyresavtalet. Försök inte att omförhandla ett leasingavtal över telefon. Lita inte på muntliga löften om att förlänga hyresavtalet. Bara ändra hyresavtalet när du har fått ett uppdaterat skriftligt avtal att förlänga leasingperioden eller förnya det efter det upphör att gälla.
4

förhandla fram ett nytt hyresavtal med leasingbolaget. Det kan vara fördelaktigt att förhandla fram ett nytt hyresavtal i stället arbeta bort den gamla. Bilen kommer att ha skrivs av under den ursprungliga hyresavtalet, eventuellt göra det dyrare att utvidga snarare än förnya lånet. Om hyresavtalet inte är gynnsamt, kan du jämföra andra leasing erbjuder ett liknande fordon från konkurrenter för att avgöra dina alternativ.
5

Bli den förändrade eller nya hyresavtal när du har kommit till en gynnsam arrangemang med ditt leasingbolag. I de flesta fall kommer leasingbolag inte underteckna ett hyresavtal om det inte är i minst tre månader. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-loans-financing/auto-loans/100569.html

Previous:
Next:

Auto lån

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.