Svenska Bil >> Bil Lån Finansiering >> Auto lån >> Content

Hur man gör en Vintage Button Bouquet

Vintage knapp buketter gör användningen av återvunnet material. De är miljömedvetna, och gör din egen ger dig möjlighet att flexa dina kreativa muskler. När du vet hur du gör din egen vintage knapp buketter, kan du använda ett brett spektrum av knappar och material hantverk. Saker du behöver
Blomma stencil
brocadetygbakgrund
Crayon
Saxar
Limpistol
Blandade vintage knappar
Blandade piprensare
blommig tejp
Silk menyfliksområdet
Visa fler instruktioner
1

Sprid ut ett ark brokad tyg i valfri färg eller design som du gillar. Placera en blommig stencil över ytan och spåra det med en vit krita eller annan färg som kontrasterar mot tyget. Gör detta 12 gånger. Gör dem mäter ca 3 inches i diameter.
2

Klipp ut 12 blomman formar. Kasta tyget och hålla blomman utskärningar.
3

Välj 12 diverse gamla knappar. Pressa en prick i varmt lim på baksidan av varje knapp. Följ varje knapp till mitten av den främre delen av varje blomma utskärningen. Låt dem torka i 10 minuter, sedan knäppa dem med undersidan av de exponerade blommor.
4

Pressa en prick av lim på mitten av varje blomma baksidan. Böj ett enda rör renare i slutet av 1/2 tum och tryck på bockat mot den limmade sidan av en av de blom utskärningar. Låt det torka i 10 minuter. Gör detta för varje blommor och piprensare.
5

Bundle undermåliga stjälkar tillsammans i form av en bukett stam bunt. Linda in stjälkarna från botten till strax under de blommar med minst 20 inches av gröna blommor band. Denna ytterligare stabiliserar årgång knappen bukett.
6

Bind en längd av sidenband runt centrum av skaftet bunt in i en enkel båge. Välj ett band färg som matchar knappen tema bukett.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-loans-financing/auto-loans/100640.html

Previous:
Next: No

Auto lån

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.