Svenska Bil >> Bil Lån Finansiering >> Auto lån >> Content

Hur vill överföra din hyrda bil

Du kan inte sälja en hyrd bil , eftersom du inte håller titeln till det . Om du behöver avsluta ett hyresavtal , kan du överföra den till en annan person och undvika att betala den avslutande straff eller återstående betalningar . Saker du behöver
Automobile
Bankkonto
Visa fler instruktioner
1

Kontakta din hyresvärd för att se till att det möjliggör leasing överföringar eller antaganden leasing . Uthyraren förmodligen inte annonsera faktum , men kan tillåta det efter en viss tid .
2

Hitta någon som är villig att ta på din hyra . Fråga bekanta, vänner och släktingar . Annonsera . Det finns webbplatser som underlättar hyresavtalet överföring för en avgift , såsom LeaseTrading.com , LeaseTrader.com och SwapALease.com .
3

Har köparen slutföra en kreditansökan . När leasingbolaget godkänner ansökan , kommer den att utfärda överföra dokument för dig och hyrestagaren - till - vara att registrera .
4

Lämna över din leasade gamla bil till ny arrendator , som börjar göra Återstående betalningar . I slutet av hyresavtalet , returnerar den nya arrendatorn bilen till leasingföretaget ( eller kanske har möjlighet att köpa , beroende på företaget ) .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-loans-financing/auto-loans/100506.html

Previous:
Next:

Auto lån

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.