Svenska Bil >> Bil Lån Finansiering >> Auto lån >> Content

Hur man gör dubbla betalningar på en bil

Med så många nya incitament för att stimulera försäljningen, är bilindustrin locka dig att köpa en ny bil. Även om många människor har kredit svårigheter och låna pengar är en dyr satsning, det finns vissa strategier som hjälper dig att minska kostnaden för att köpa på kredit. Göra dubbla bil betalningar kan bidra till att minska den ränta du betalar på ditt lån och sätta titeln i händerna på halva tiden. Saker du behöver
Notebook
Visa fler instruktioner
1

Utse en viss mängd av din månatliga budget till din bil betalning. Eliminera eller minska utgifterna i andra överlåtbara delar av budgeten som matsal eller underhållning. Bestäm hur mycket du realistiskt kan avsätta utan att skära i väsentligheter. Om din bil betalning är $ 200 per månad, hitta en annan $ 200 per månad i din budget som kan kapas och ställ åt sidan för en dubbel bil betalning.
2

Du kan känna mindre smärta i processen med hjälp av nätet räkningen betala. Detta är mindre betungande än att skriva en check eller ta ut pengar och betala personligen. Registrera all information på nätet för att slutföra transaktionen till banken eller individen som du gör din bil betalning. Ett bekvämt musklick kan skicka dubbel betalning på väg.
3

föra noggranna register över alla betalningar i en ekonomisk förvaltning anteckningsbok. Visualisera hur mycket pengar du har betalat redan och resten går ner. Du kan använda stapeldiagram för att visa månatliga minskningar av det förfallna beloppet. Detta kommer att hålla dig motiverad att göra dubbla utbetalningar, spara tusentals dollar i ränta och få full äganderätt till fordonet på halva tiden.
4

Kontrollera med din långivare för att vara säker på att din bil lån gör inte innehåller ett straff om du betalar tillbaka det från början. Detta kan motverka mycket av de besparingar man skulle uppnå i att betala mindre ränta.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-loans-financing/auto-loans/100583.html

Previous:
Next:

Auto lån

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.