Svenska Bil >> Bil Lån Finansiering >> Auto lån >> Content

Hur får man Preapproved för ett billån

Walking in bilfirma med ett lånelöfte lån sätter dig i förarsätet med återförsäljaren och hjälper till att sätta dig i bokstavlig förarsätet också. När du redan har pengar, du är i en mycket bättre position att förhandla om din bil köp eftersom du är nu en köpare som betalar kontant, enligt MSNBC.com. Du kommer också att kunna dra nytta av specialerbjudanden, såsom rabatter återförsäljare som du ofta förverkad genom att få finansiering av återförsäljare, enligt Young Money. Instruktioner
1

Få en kopia av din kredit rapport från AnnualCreditReport.com. Du kan få en gratis kredit rapport en gång var 12 månader från vardera av de tre kreditupplysningsföretag --- Equifax, Experian och TransUnion. Ibland är dessa rapporter är felaktiga, vilket gör att det ser ut som om du har dålig kredit när du verkligen inte.
2

Gå till en plats som Bankrate.com att ta reda på vilka långivare som erbjuder vilka priser . Bankrate.com beräknar också vad din månatliga betalningar kommer att vara beroende på vilken typ av finansiering ränta du får.
3

Besök bank eller credit union där du redan har ett konto. Du kommer att vara mer benägna att få ett lån där, speciellt om du kredit är inte stellar.
4

Ta in din senaste lön stub till den finansiella institutionen där du ansöker om ett lån. Du kan också sätta in ditt bankkonto och din senaste självdeklaration. Var beredd att visa de skulder du har samt. På att få ett lånelöfte auto lån från en online-källa
5

Look. Du kan ansöka om gratis, och de flesta långivare kommer att låta dig veta om du är berättigad inom ett par timmar, beroende på pengar under 30.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-loans-financing/auto-loans/100597.html

Previous:
Next:

Auto lån

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.