Svenska Bil >> Bil Lån Finansiering >> Auto lån >> Content

Hur får man en Bad-Credit Auto Loan

Bad-kredit auto lån är tillgängliga för personer som har drabbats av konkurs, tidigare övertagandet, samlingar av obetalda räkningar, eller som har låg inkomst eller liten kredit historia. Räntorna är högre, men när du behöver transport, kan en dålig kredit auto lån är ett sätt att få en bil lån när andra sätt att finansiera Det tillhandahålls finns två sätt att få auto lån när du har dålig kredit . En är att handla för bilar på partier som annonserar "köpa här betalar här," snarare än återförsäljare som använder banker eller ny bil tjänster kredit. Bilhandlare som finansierar de bilar de säljer i allmänhet är villiga att låna ut pengar till köpare med dåliga krediter. Men, du är begränsad till vad de har att sälja, vilket kan vara äldre bilar med högre körsträcka och mer mekanisk problems.Another alternativet är att få godkännande för ett lån först, genom ett företag som specialiserat sig på bad-kredit auto lån. Då vet den ungefärliga belopp som du har råd att spendera, kan du handla på en mängd bil dealers.This artikeln kommer att beskriva hur man får lånelöfte för ett billån, även om du har dålig kredit. Instruktioner
1

Samla bevis på inkomst och avgöra om du är en bra passform för en dålig kredit auto lån. Konkurs i det förflutna är allmänt okej, och även aktuell konkurs kan vara acceptabelt om du har ett "tillstånd att skuldsätta." Du måste vara anställd eller ha regelbundna ränte dock, och oftast ett telefonnummer och bevis bosättning som en elräkning. Om du bara har en tillfällig eller säsongsbetonad jobb, eller betalas ut posten så att du inte kan få bevis på inkomst, eller har mycket låg inkomst (under $ 1500 per månad), att få ens en dålig kredit lån auto kommer att bli mycket svårare .
2

Kontrollera dina kreditupplysningar för att se till att informationen är korrekt och inte gör din kredit ser värre än det är. En kredit värdering av 640 eller mindre anses allmänt intervallet för en dålig kredit auto lån. Du kan kontrollera din kredit kostnadsfritt en gång per år på Annualcreditreport.com, och även om det inte kommer att ge din poäng, det ska ge mer viktig information som en detaljerad lista över skulder, förfallna poster, etc. tvisten och bli korrigerad något som är felaktig. Undvik också att ansöka om andra lån eller "shoppa runt" för alltför många lån när du vill ansöka om ett billån, eftersom detta kan reflektera negativt på din kredit värdering. <
3 p> Se hur mycket handpenning du kan komma med. Ju mer pengar du kan lägga ner på en bil, även förutom ett handels-in, desto billigare ditt lån kommer att bli. Din månatliga betalningar kommer också att vara lägre på en billig nyare modell eller låg körsträcka bil, eftersom den förväntade livslängden för bilen är längre och därmed längden av lånet kan vara längre. Dock kommer den totala kostnaden för lånet vara högre, eftersom du kommer att betala mer intresse över längden på lånet, så under kortast lån du har råd.
4

Sök på nätet för företag som annonserar dåliga krediter auto lån eller dålig kredit billån. Läs deras hemsidor och se vilka tjänster de erbjuder pre-kvalitet du för ett lån. Innan du väljer något, även söka på nätet efter konsument recensioner eller klagomål, se till att du arbetar med ett välkänt företag.
5

Ansök online för en uppskattning av den kredit du kan erbjudas. Om du vill gå vidare, se till att ingen konfidentiell information, såsom bankkonto eller personnummer, sänds på en säker webbplats med "lock" visas symbolen, eller skickas direkt per fax eller e-post. Aldrig betala för att ansöka till ett lån. Var beredd på att dokumentera all din information, eftersom dåliga-kredit auto lån företag måste vara försiktig om sina lån. Räkna med att ge bevis på din bostad, bevis på inkomst, och svarar på frågor om ditt hushåll. Den ränta du kommer att erbjudas beror på många faktorer, och kan vara så låg som endast några procentenheter över en vanlig auto lån, eller så hög som 25% eller 30%. Men om du måste acceptera en hög ränta, kan du titta mot refinansiering din bil så fort din kredit förbättras.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-loans-financing/auto-loans/100573.html

Previous:
Next:

Auto lån

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.