Svenska Bil >> Bil Lån Finansiering >> Auto lån >> Content

Hur man gör japansk Paper Clay

Även känd som fuwa fuwa, kombinerar japanskt papper lera användningen av papper och lera för att skapa en ljus och fluffig hantverk medium. Japanskt papper lera gör det enkelt att skapa ett brett utbud av hantverk objekt som du gör med alla andra konst lera. Skillnaden mellan papper lera och andra leror konst är att det inte behöver vara bakat eller brand-glaserad att torka och ställa. Att veta hur man gör hemmagjord japanskt papper lera ger dig möjlighet att experimentera med en annan skulptera och hantverk medium. Saker du behöver
1 kopp strimlad papper
medelstor kastrull
1 kopp hantverk lera
1 dl vatten Sida 2 qt. glasskål
vaxat papper ark
Spoon
Plastfolie
Visa fler instruktioner
1

Lägg en kopp strimlad papper till medelstor kastrull. Någon typ av papper som fungerar för detta projekt från toalettpapper till skrivarpapper.
2

Tillsätt vatten till pannan. Ställ kaminen till en medellång sjuda och täcka det. Låt papperet och vatten sjuda i 20 minuter. Detta förvandlar papper i en slarvig massa. Addera 3

Placera leran i glasskålen. Använd ett ofärgat naturlig crafting lera, som kan hittas i hantverk och konst leverans butiker.
4

Häll den heta pappersslam i skålen av lera. Använd en sked för att vika samman ingredienserna i en minut. Oroa dig inte om att blanda det ordentligt på denna punkt. Låt den svalna lite först.
5

in handen i skålen och knåda den ordentligt för att grundligt blanda papery slam i leran. Detta kommer att lätta densiteten av leran drastiskt, vilket gör det fluffigt. Häll den varma, ljusa papper lera på ark vaxat papper. Vira den med plastfolie för förvaring när den har svalnat helt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-loans-financing/auto-loans/100632.html

Previous:
Next:

Auto lån

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.