Svenska Bil >> Bil Lån Finansiering >> Auto lån >> Content

Hur man knyter Auto lån i till One Bill

Konsolidering auto lån kan minska krävs månatliga betalningar om de utförs på rätt sätt. Banker och andra långivare erbjuder prisvärda konsolidering lån till kunder med god kreditvärdighet. Personer med dålig kreditvärdighet kommer att finna det svårt att konsolidera auto lån i ett överkomligt sätt. Konsolidering lån är oftast utan säkerhet personliga lån, så de erbjudna priserna kan vara högre än för konventionella auto lån, som är säkrade av fordonet. I de flesta fall underlättar låntagaren konsolidering auto lån genom att erbjuda de fordon som säkerhet för det nya lånet. Instruktioner
1

Hitta din auto långivare kontaktuppgifter på din månatliga faktura. Kontakta din nuvarande auto långivare och fråga vad "payoff beloppet" är. Anteckna dessa belopp för senare användning. Ta del av de nuvarande räntorna på din auto lån så att du kan jämföra dem med andra när du är ute efter att konsolidera lånen. Beräkna den genomsnittliga räntan genom att lägga ihop dem och dela dem med antalet lån som du vill konsolidera. Denna genomsnittliga procentsats är den ränta som du försöker att slå genom att förvärva en konsolidering lån.
2

Kontakt banker och kreditinstitut för att be om information om konsolidering lån. Långivare är ofta mer villiga att ge ut konsolideringslånen än personliga lån eftersom låntagaren kan visa att han är för närvarande kunna göra regelbundna lån betalningar. När du förhandlar om villkoren för lånet, erbjuda sig att ge bilarna som säkerhet. Detta kommer med största sannolikhet vinner du lägre ränta erbjudanden, eftersom det minskar risken för långivaren avsevärt.
3

Jämför ränta erbjudanden från flera banker. Konsolideringslån inte som sprids med konventionella långivare som andra typer av lån, så detta kommer att kräva mer ansträngning än att jämföra standardiserade typer av lån. Kontakta banker via telefon. Skriv ett manus som beskriver din situation auto lån och ditt behov av en konsolidering lån på ett kortfattat sätt. Förklara din situation och de berörda numren (den ränta du är ute efter att slå, de nuvarande payoff mängder av lån) till varje lån officer så att du kan få en offert ränta så snabbt som möjligt.
4

Demonstrera till långivare hur en konsolidering lån kommer att förbättra din ekonomiska situation och öka din förmåga att göra lån betalningar i tid. Konstruera en budget som beskriver din genomsnittliga månatliga utgifter. Förklara hur du tänker använda de extra pengar som du får från att spara pengar varje månad när du är godkänd för en konsolidering lån.
5

När du har hittat de bästa priserna, slutföra din konsolideringsprocess låneansökan . Om du är organiserad och ärlig om din ekonomiska situation, kommer du att öka dina chanser att få godkännande och spara pengar varje månad på ditt billån.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-loans-financing/auto-loans/100572.html

Previous:
Next:

Auto lån

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.