Svenska Bil >> Bil Lån Finansiering >> Auto lån >> Content

Hur få ut av en Upside Down Auto Loan

En Upside Down billån är där balansen du är skyldig på auto lån är mer än värdet av fordonet. Till exempel, om du är skyldig femton tusen på auto lån och värdet av fordonet är bara tio tusen dollar, då är du upp och ned till ett belopp på fem tusen dollar. Så hur får du ut av det här? Tja, finns det egentligen inget direkt sätt att komma ur detta, men om du är kreativ, kan du minska din bil skulden avsevärt på kort tid. Såhär: Saker du behöver
ett billån
Visa fler instruktioner
1

Forskning värdet av fordonet. Kelly Blue Book är en fantastisk resurs för att hitta värdet på en bil. Du kan i allmänhet få mer valuta för pengarna om du säljer den till en privatperson i stället för handel den till en återförsäljare, så väljer du det här alternativet när du väljer alternativ.
2

Ganska bedöma tillståndet för ditt fordon. Om sätena är färgade från barn och hundar, se till att du inte lista fordonet som "utmärkt". Mest begagnade bilar faller i kategorin bra.
3

Faily bedöma tillståndet för ditt fordon. Om sätena är färgade från barn och hundar, se till att du inte lista fordonet som "utmärkt".
4

När du har värdet. Bestäm om du ska sälja bilen och välja något mycket billigare. Till exempel, låt oss säga i vår ovanstående exempel, bestämmer du att du kan sälja din bil för tio tusen. Du säljer bilen för tiotusen, betala ner lånet tio tusen, kommer du vara kvar med en fem tusen dollar balans som du behöver för att betala av eller refinansiera. Vad händer nu?
5

Shoppa för annan begagnad bil. Du behöver inte klockor och visselpipor. Allt du behöver är tillförlitliga transporter. Det finns många begagnade bilar ute under fem tusen. De kan ha en hel del miles på dem, men du måste ta en provtur. Om du inte är du ganska kan bedöma tillståndet för fordonet, så ta med en vän som vet mycket om bilar som kan ge några professionella råd om bilens skick.
6

Låt säga att du hitta en begagnad Subaru under fyra tusen dollar. Du bil kompis kollar ut och bestämmer att det är i fint körbart skick, med tanke på att det finns åttio tusen miles på den. Så nu har du att komma med fyra tusen dollar. Om din kredit är bra, kan du få ett lån, eller överväga att låna pengar från familj och betala tillbaka över en överenskommen tidsperiod.
7

Okej, så du tänker, "Men jag har fortfarande en bil lån." Ja, har du fortfarande en auto lån, men din totala skuld är nu totalt nio tusen dollar kontra de femton tusen dollar du tidigare skyldig.
8 p Om du inte vill gå igenom besväret med sälja och shopping för en annan bil för att minska din uppochner billån, sedan spänne ner, såvida du kan och arbeta för att betala ner och /eller betala av ditt billån.
9

När du gör slut betala av lånet, inte frestas att köpa en ny bil, om du inte kan få en riktigt bra affär på en ny bil och du planerar att hålla det för en mycket, mycket lång tid. Du är mycket bättre att köpa en bra begagnad bil och spara dina pengar till pensionen eller barnens college.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-loans-financing/auto-loans/100533.html

Previous:
Next:

Auto lån

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.