Svenska Bil >> Bil Lån Finansiering >> Auto lån >> Content

Hur får man en bil lån efter kapitel 7 eller 13 konkurs

få ett billån efter kapitel 7 eller 13 konkurs - Denna artikel kommer att visa dig hur du får en bil lån efter ingivandet ett kapitel 7 eller 13 konkurs. Många amerikaner har tvingats ansöka om konkurs. Vad många inte inser är att de flesta fortfarande har förmågan att gå få ett billån efter arkivering. Stegen nedan hjälper dig att lyckas få ett billån även efter lämna in en konkursansökan under det senaste året. Instruktioner
1

Det första steget för att få din bil lån är att bestämma hur mycket du vill spendera på en bil och börja shoppa för en. Försök att gå till flera olika återförsäljare och inrätta ett pris först. Du kan också titta på nätet för bilar nu och arbeta med återförsäljare via e-post.
2

Nu när du har hittat den bil du vill ha det första steget är att erbjuda ett värdefullt objekt för en handpenning. Här är några alternativ att presentera för att få din bil lån. Vitvaror, tv, elektronik ... ganska mycket varje objekt kan användas för en handpenning. Om objektet du erbjuder är värt en $ 1000 eller mer bör du vara ok att få en bil värd minst 7-8k. Ju högre värdet på objektet den dyrare bilen du kan köpa.
P Om du har ett hem eller egendom kan du också erbjuda det upp en säkerhet. Bilen långivare är mer bekväm att ge ut ett lån om de vet att du har en värdefull egenskap som de kan lämna en pant i värsta fall (standard).

Se om någon av dina vänner eller familj är villiga att co-skylt på billån för dig. Att ha en familjemedlem med en bra kredit värdering som din co-signer också kommer att bidra till att få dig en lägre ränta också.
P Det rekommenderas också att du försöker besöka alla gamla långivare du har betalat av lån att framgångsrikt eftersom de kommer att vara mer förtroendefullt än en ny bank
3

När du har kommit till en överenskommelse med långivaren installationen tid och fyll i arbetet lånet papper. När allt är klart kan du nu njuta av din nya bil!

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-loans-financing/auto-loans/100548.html

Previous:
Next:

Auto lån

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.