Svenska Bil >> Bil Lån Finansiering >> Auto lån >> Content

Hur att förlänga min bil betalning av en betalning

Om du befinner dig för tillfället inte kan göra din bil betalning, kan du ha möjlighet att begära uppskov eller överseende från din långivare. Med ett uppskov eller överseende, låter din långivare att du kan hoppa över den månadens utbetalning och lägger ytterligare en ballong betalning till slutet av ditt lån. Även om du kan debiteras en extra avgift och /eller intresse för att göra detta, kan det ge dig behövde andrum. Saker du behöver
Kontonummer
Vehicle Identification Deklarationsnummer
av ekonomiska svårigheter
Visa fler instruktioner
1

Kontakta din långivare om deras senareläggning politik. De flesta långivare har någon typ av uppskov eller tålamod policy på plats, även om villkoren kommer att variera. Fråga din långivare om de har en sådan policy, vilka villkor och avgifter är, och om det finns några kriterier som du måste uppfylla för att kvalificera sig. När du kontaktar din långivare, se till att ha ditt kontonummer och chassinumret tillgängliga.
2

förklara detaljerna i din nuvarande ekonomiska svårigheter. Låt din långivare vet att du inte kan betala, men vill undvika brottslighet eller samling åtgärder mot kontot. Erbjud dig att tillhandahålla dokumentation för att stödja ditt påstående.
3

Förstå långivarens villkor för uppskov och konsekvenserna av att utvidga ditt lån. Uppskov eller förlängningar lån kräver oftast någon typ av avgift och du kan också bli skyldig att betala åtminstone den månatliga ränta på lånet. Väg kostnaden för uppskov noggrant, eftersom det kan bli dyrare än att bara göra din betalning som planerat.
4 p Om din långivare går med på att skjuta upp din betalning, få de uppgifter skriftligen. Läs de anstånd dokument noggrant och ställa frågor om något är oklart. Skriv dokumentationen och upprätthålla en kopia för din bokföring.
5

Överväga dina alternativ om du ser en långsiktig oförmåga att betala. Prata med din långivare om refinansiering eller ett frivilligt återtagande, eller överväga att sälja bilen för att lindra din skyldighet att långivaren.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-loans-financing/auto-loans/100571.html

Previous:
Next:

Auto lån

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.