Svenska Bil >> Bil Lån Finansiering >> Auto lån >> Content

Hur Antag betalningar på en traktor-trailer

När du tar betalningar för ett lån på en traktor - trailer , är du i huvudsak att få en del på bilen och lånet . Om någon får ett lån för att köpa en traktor och släp , men av någon anledning som ägaren inte kan upprätthålla betalningarna , så ett alternativ är att få någon annan att ta över betalningarna . Denna person blir ny ägare , och det långivande institutet fortfarande får ersättning . Instruktioner
1

Hitta någon som har ett lån på en traktor - trailer och söker någon att ta betalningar . Du kan antingen kontakta ägaren personligen , eller så kan du gå till ett låneinstitut och fråga om det finns några långtradare som finns som uppfyller dina kvalifikationer . Du behöver tillstånd från både långivare och den nuvarande ägaren att överta betalningarna .
2

Passera en kreditupplysning . Långivaren kommer att inspektera din kredit rapport för att se till att du kan göra betalningar på traktor och släp . Om du inte uppfyller företagets krav , då du inte kommer att tillåtas att ta betalningar .
3

Granska villkoren för betalningarna och låneavtalet . Du samtycker till villkoren precis som den tidigare ägaren gjorde när tidningarna ursprungligen undertecknades . Om villkoren är överens , underteckna kontraktet att anta de betalningar på traktor och släp .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-loans-financing/auto-loans/100635.html

Previous:
Next:

Auto lån

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.