Svenska Bil >> Bil Lån Finansiering >> Auto lån >> Content

Hur får man en prisvärd billån

Praktiskt taget alla behöver en bil dessa dagar. Eftersom bilar är sådana big-biljett objekt, de flesta köpare väljer någon typ av finansiering så att de kan göra små månatliga betalningar. Att hitta en prisvärd bil lån är en viktig del av inköpsprocessen. Här är några enkla steg att följa för att hitta en billig bil lån snabbt och enkelt. Instruktioner
välja rätt fordon
1

Välj en seriös återförsäljare. Vissa används bilhandlare inte har sina bilar utvärderas innan du försöker sälja dem. Detta är vanligtvis inte ett problem med nya bilhandlare som de flesta av dem har någon form av "certifierade pre-owned"-programmet och andra noggranna kontroller som måste utföras innan ett fordon kan säljas.
2

Se till att bilen är under en garanti och har endast haft en ägare (om sådan används).
3

Granska fordon alternativ såsom A /C, dörrar makt och säten, CD-spelare . Provkör bilen både i stan och på motorvägen.
4

Se till att priset är i ditt sätt. Om det är för dyrt för dig, och välj sedan ett annat fordon.
Shopping för en billig billån
5

Bestäm din kreditvärdighet. Du måste tänka på faktorer såsom din månatliga intäkter och kostnader samt din förmåga att betala.
6

Shoppa runt olika företag för bästa räntan. Ju bättre din kredit, desto större är dina chanser att hitta en billig bil lån.
7

Välj ett lån som är mindre än 60 månader. Din månatliga utbetalningen kan tyckas överkomligt för lån som är 60 månader eller längre, men du kommer att betala en ton i ränta.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-loans-financing/auto-loans/100510.html

Previous:
Next:

Auto lån

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.