Hur man hyra en Mini Clubman

MINI Clubman är en kombi-typ fordon, eller kombi. Den MINI varumärke som ägs av BMW, även om leasing erbjuds via MINI Financial Services. För att ansöka om en MINI Clubman hyresavtal godkännande, måste du gå till en MINI återförsäljare, eftersom ingen ansökan online processen existerar. Den Clubman leasing erbjuder oftast ändra månad, men du kan se tillgängligt online på MINIUSA.com innan du går till ett återförsäljaravtal. Instruktioner
1

Gå till MINIUSA.com att visa Leasing erbjuder eller för att få veta mer om Clubman. Klicka på "MINI Financial Services" för att granska leasing erbjudanden eller klicka på "Lär" från menyn för att granska specifikationer och funktioner i Clubman. Ange ditt postnummer i "Hitta en återförsäljare" rutan om du inte vet var man kan hitta en MINI återförsäljare.
2

Observera kraven i Clubman hyresavtalet. Pengar ner, årlig kilometerersättning och sikt listas under Clubman leasing detaljer. Ring en återförsäljare för att boka tid eller stoppa in under normal kontorstid.
3

Be att få tala med en MINI säljare när du anländer på generalagenten. Berätta din säljare du vill hyra Clubman och be att provköra en i en färg du gillar. Provköra Clubman att se till att den driver till dina förväntningar, och om det gör, tala om för din säljare du vill ansöka om ett hyresavtal.
4

Fyll en kreditansökan för MINI Financial Services med din säljare, som kommer att svara på alla frågor du har under ansökningsprocessen. Registrera din kreditansökan och vänta på ditt godkännande - ansökan lämnas in elektroniskt till MINI Financial Services. Du bör känna till om du är godkänd inom några minuter.
5

Gå över villkoren i hyresavtalet med din säljare. Diskutera pengar krav, som skatter, taggar och avgifter varierar efter område. Ordna att plocka upp din Clubman när du är bekväm med leasing.
6

Följ din säljare instruktioner för att slutföra dina papper och plocka upp din nya Clubman. Detta innebär att underteckna MINI Financial Services leasingavtal och motorfordon pappersarbete. Din MINI säljare kommer att ställa in din försäkring via din försäkring tillgänglig, oftast när du är närvarande, och förse dig med all nödvändig pappersarbete innan du lämnar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-loans-financing/auto-leasing/94844.html

Previous:
Next:

auto leasing

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.