Lagar om Leasing ett fordon

Leasing ett fordon motsvarar hyra. Det kan vara ett bra alternativ för dem som vill köra en ny bil var 3 till 5 år. Var medveten om att fordonet tillhör dealern och därför kommer med förbehåll. Det åligger alla som funderar på att hyra en bil för att fullt ut förstå vad som krävs. Credit Rating

Du bör ha en bra kredit historia innan hyra en bil eftersom kredit krav är strängare än för att köpa en bil.
Miltal Gränser

Återförsäljare inskränker antalet miles bilen kan köras i ett år, som sträcker sig från 10.000 till 15.000 miles per år. Överskrider gränsen för miles kan resultera i betydande påföljder.
Avgifter

Även bilen är leasad, måste du betala skatt, titel och licensavgifter. I vissa fall kan en deposition krävas.
Försäkring

Som med alla fordon, förväntas du ge rätt försäkringsskydd. Typiskt, försäkringar för leasade fordon är dyrare än fordon som köps.
Fordonsunderhåll

Du förväntas hålla fordonet i gott skick. I slutet av hyresavtalet, kommer dealern att hålla dig ansvarig för eventuella skador som är utöver normalt slitage.
Alternativet att köpa

Vid slutet av hyra, kommer du att ha möjlighet att köpa fordonet. Köpeskillingen är värdet av fordonet, efter avskrivningar.
Tidig uppsägning av hyresavtal

Avsluta ett hyresavtal tidigt kan vara mycket kostsamt och kan också negativt påverka din kredit och din förmåga att köpa en ny bil.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-loans-financing/auto-leasing/94637.html

Previous:
Next:

auto leasing

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.