Hur man avgör leasade fordonet restvärde

Återförsäljare som hyr fordon anländer till kostnaden av hyresavtalet - dina betalningar och utestående beloppet vid hyresavtalet undertecknas - genom att beräkna en komplicerad formel som försöker stå för fordon avskrivningar, ekonomiska förhållanden, gas priser, förväntad leverans i slutet av leasingperioden och försäljning historia visst märke och modell. Med andra ord, är restvärdet en gissning. Banker och återförsäljare tillbringar mycket tid på att försöka komma fram till en siffra som gör hyresavtalet affär värd sin stund. Det finns några saker du kan göra, dock, för att fastställa de övriga när du är på jakt efter en bil som kan hjälpa dig till rätt modell. Saker du behöver
Auto Leasing Guide (tillval) katalog The Black Book (tillval) katalog Lease Wizard (tillval)
Visa fler instruktioner
1

Shoppa runt. Det finns inget bestämt restvärde för en bil, och du kanske upptäcker att en återförsäljare som hanterar leasing företag "A" kommer fram till en annan siffra än en annan återförsäljare som använder leasing företag "B."
2

Hitta en återförsäljare som använder sin egen finansiering arm. Ford Motor Credit och GMAC är mer aggressiva än andra privata långivare när de fastställer sina restvärden. Det är en balansgång mellan inrättande av ett högre restvärde att göra hyresavtalet mer attraktiv för fler hyresgäster, vilket resulterar i en högre volym av bilar lämnar partiet, och etablera ett mer realistiskt värde som maximerar vinsten per bil.
Sida 3

Konsultera Guide Auto Leasing. Detta är en branschgemensam handbok används av leasingavtal medel som finns tillgängliga för allmänheten via alg.com. En annan guide, Blackbook, kan finnas på din lokala banks egenfinansiering division. Dessa två guider kan hjälpa dig exakt förutsäga de restvärden hittar du när du går ut till bilen partier.
4

Använd Lease Wizard (leasewizard.com) för att hjälpa dig hitta up-to-the -minuten rörelser i värden på bilar i ditt område. Lease Wizard lovar att "låta dig se vad dealern ser." Återförsäljare Få aggressiva främja vissa modeller, så om du letar efter en viss typ av bil, kontrollera alla modeller över den klassen för att se vad som ger det bästa värdet.

5

få på telefonen och prata med återförsäljare i ditt område. Stepping på tomten kan vara lite som att komma in i virveln, så om du inte vill fastna sitter vid ett skrivbord, prata med någon i telefon som kan vara rättfram med dig på restvärden. Gör mentala anteckningar från vad de säger i telefon och förutse hard sell när du anländer. Ring varje återförsäljare i området som erbjuder den typ av bil du söker efter.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-loans-financing/auto-leasing/94708.html

Previous:
Next:

auto leasing

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.