Komma ut ur en bil Lease

Trots den populära tron ​​att du inte kan få ut av ett hyresavtal, kan du faktiskt. Några alternativ är betydligt dyrare än andra, men din tillverkare kan tillåta dig att avsluta ditt hyresavtal utan påföljd om du köpa eller hyra en ny bil upp till ett år innan hyresavtalet har upphört. Du kan även överföra din hyra om din leasing gör det, eller byta din bil i riktning mot ett köp om det har depriciated apropriately. Utforska dina alternativ och få ut av ditt hyresavtal tidigt. Instruktioner
Återförsäljare transaktion eller Privat Salu i 1

Ring din leasing institution. Fråga om banken erbjuder en "pull-ahead program" eller straff-fri, förtida uppsägning av hyresavtal i händelse av ett nytt köp eller leasing.
2

Fråga bank representant för buy-out beloppet för din hyra. Detta är kostnaden för att äga den helt och hållet, vilket är vad du kan sälja den för privat eller hoppas på att få till ett handels-in belopp. Skriv ner detta antal.
3

Arbeta med en återförsäljare om någon av ovanstående villkor gäller för din hyra. För att dra nytta av en pull-ahead-program, måste du köpa eller leasa en ny bil. Gå till en samma-göra återförsäljare för att se om en annan finansiering eller leasing skulle fungera för dig.
4

Trade-in bilen om du föredrar. Ta din bil till en återförsäljare för att se om dess andrahandsvärde är tillräcklig. Om bilen har sjunkit i värde på lämpligt sätt, vilket är en leasing risk som banken, kan du byta in det mot ett annat fordon i ditt val, inte bara en av samma fabrikat.
5

Sälj din bil på egen hand om du inte vill köpa en annan bil. Använd buy-out belopp som din riktlinje. Du måste lämna detta belopp för att erhålla en panträtt frisättning från leasing anläggningen.
6

Kontrollera Kelley Blue Book värde för att avgöra bilens värde. Sälj din bil för buy-out belopp, eftersom du måste lämna försäljningen uppgår till leasing institution - diskutera eventuella payoff detaljer med banken innan handen så att du vet hur lång tid det tar att få kvarstaden release. Om du kan sälja den för mer än buy-out belopp du kan behålla vinsten, men om försäljningen garanterar dig mindre, du måste komma med resterande pengar.
Uppsägning av hyresavtal eller reposession
7

Ring leasing bank och be om ett hyresavtal överföring, eller överlåta hyresavtalet till någon annan, är ett alternativ. Ta reda på vad dina tidiga avvecklingskostnader är, eller det belopp för att avsluta din hyra och gå därifrån. Detta är oftast betydande och omfattar alla betalningar utöver eventuella bankavgifter straff.
8

Gå till LeaseTrader eller Swapalease hemsida för att lista din bil för ett leasingavtal överföring annons. Varken Tjänsten är gratis, men kan hjälpa dig att avsluta ditt hyresavtal om din leasing banken tillåter. Många handlar för leasing överföringar.
9

Skriv något pappersarbete som krävs av din bank om du inte hittar någon att ta över ditt hyresavtal. Följ din statens krav motorfordon, till exempel returnera dina skyltar så snart som möjligt.
10

ta bilen tillbaka till en samma-göra återförsäljare om du väljer att säga upp hyresavtalet eller slutföra en frivillig återbördande, som i hög grad kan skada din kredit. Ta alla fordonstyper poster, såsom nycklar och Instruktionsboken.
11

Skriv något pappersarbete som krävs på generalagenten för uppsägning av hyresavtal eller utmätning, vilket skiljer sig från bank-och återförsäljaravtal. Ta dina tallrikar och be att behålla en kopia av det pappersarbete du fyllt ut. Betala eventuella kvarvarande kostnader för din uppsägning till leasing institution när du meddelas om slutlig kostnad (du ska få ett brev).

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-loans-financing/auto-leasing/94817.html

Previous:
Next:

auto leasing

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.