Hur Lease Ford Fordon

Om du är intresserad av att få en ny Ford bil men inte vill få ett billån eller engagera sig i fordonet under en längre period, kan du hyra den i stället. När du hyr en bil du har en månatlig utbetalning precis som med en auto lån, men leasingavgifter är oftast lite mindre. Vanligtvis en handpenning krävs också för att hyra en Ford bil eller annat fordon. Leasing en Ford fordon liknar leasing något annat fordon. Instruktioner
1

Spara upp mellan $ 1000 och $ 2000 för din hyra handpenning. Enligt Financial Web, är detta det typiska området för nödvändiga ner betalningar. Den faktiska handpenning krävs kommer att variera beroende på vilken Ford fordon du vill hyra.
2

Ta reda på vad din kredit värdering är. Du måste ha god kredit att kvalificera sig för ett leasingavtal. Du kan kontrollera kredit värdering på My FICO hemsida. Som av November 2010, är ​​priset $ 15.95. Ford ger inte en exakt kredit värdering som du behöver för att kvalificera sig, men bra kredit är vanligtvis något över 700.
3

Besök din lokala Ford-återförsäljare att välja din Ford bil och ta reda på om eventuella leasing specialerbjudanden.
4

Diskutera Hyresavtalen med återförsäljaren. Några av de villkor för att förhandla omfattar längden på hyresavtalet och antalet årliga miles medföljer hyresavtalet.
5

Skicka din ansökan till hyra bilen hos din lokala Ford-återförsäljare. För att hyra en Ford fordon, måste du använda in-house finansiering genom Ford Credit.
6

recension hyreskontraktet för att kontrollera att allt är korrekt innan du signerar det.
Addera .from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-loans-financing/auto-leasing/94838.html

Previous:
Next:

auto leasing

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.