Hur Antag Car Leasing i South Carolina

Den person som vill ta din hyra måste ansöka via din ursprungliga leasing institution. Någon som tar din bil leasing måste följa de processer leasing godkännande, som inte har någonting att göra med tillståndet att arrendet är i. Den viktigaste avgörande faktorn i hyresavtalet antagande är leasing institution, som har sina egna godkännande metoder och riktlinjer som kan skilja sig via bank. Instruktioner
1

Samla din ursprungliga leasing pappersarbete. Leta reda på namnet på din bank, telefonnummer och kontonummer. Notera den exakta körsträcka på din bil, vilket banken kommer att be dig om.
2

Ring leasing institution. Ge bankens representant med all din information så att hon kan komma åt ditt konto. Berätta bankens representant som du vill låta någon ta din hyra.
3

Fråga representant för anvisningar för hyresavtalet överföringen. Representanten ska sätta en lapp på ditt konto som någon kommer att ringa in för att ansöka om ett hyresavtal och ta över dina betalningar, såvida du inte har fått annat råd.
4

Ge den person som vill ta din hyra med ditt kontonummer och bankuppgifter. Den berörda person som vill ta över din hyra måste ringa banken och ansöka. Processen omfattar en kreditkontroll --- den viktigaste faktorn för uthyrning godkännande.
5

Ring leasing banken igen, efter att du eller den person som övertar hyresavtalet underrättas om ett godkännande. Ta reda på om du behöver skriva något pappersarbete. Vänta den person som tar på ditt hyresavtal att försäkra fordonet och underteckna alla avtalsvillkoren.
6

Bekräfta med banken om att din hyra överföringen är klar. Skriv något pappersarbete och faxa eller skicka den tillbaka omedelbart, om det behövs. Ta dina registreringsskyltar bort av fordonet och returnera dem till en lokal DMV snarast --- detta krävs i nästan alla stater.
7

Ring ditt försäkringsbolag för att ta bilen bort av er politik. Lämna över dina nycklar och eventuella nödvändiga fordonstillbehör. Den person som har tagit över ditt hyresavtal har att hantera fordonet registrering och plattor på egen hand.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-loans-financing/auto-leasing/94769.html

Previous:
Next:

auto leasing

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.