Car Leasing Alternativ

Leasing en bil betalar för din användning av bilen under en viss tidsperiod . Det är inte samma sak som att hyra en bil , som en upplåtelse är långsiktigt , ofta varar i minst 24 månader , men det är också inte köpa en bil . Det är ett avtal om att använda fordonet och betala en viss summa per månad för dess användning . Ner betalningsalternativ

Även känd som aktiverade kostnadsminskning , är en handpenning en viss summa pengar som betalas i förskott för att gå mot den månatliga kostnaden för bilen hyresavtalet . Detta kan vara det belopp du vill , och kan sänka månatliga belopp som du betalar för bilen hyresavtalet . Du kan också pre - betala hela leasingavtalet och eliminera månatliga betalningar under hela leasingperioden. Detta alternativ är perfekt om du har en stor summa pengar sparas och kan göra en stor betalning i förskott .
Term alternativet

Du kan också hyra en bil baserad på en leasingperioden , ofta i 24 - , 36 - och 48 - månaders intervall . En längre leasingperioden genererar mindre månatliga betalningar , men långa hyreskontrakt är mycket unrecommended . Leasing som sträcker sig längre än 60 månader anses riskabelt eftersom din garanti kommer att ha slut då och du kommer att hållas ansvarig för reparationer på bilen som kan bli mycket dyrt . Om du begränsar din hyra till längden på garantin , behöver du inte oroa dig för reparationer .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-loans-financing/auto-leasing/94672.html

Previous:
Next:

auto leasing

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.