Bil Leasing Guide

Leasing är ett populärt alternativ till att finansiera en bil på grund av de lägre månatliga betalningar. Vanligtvis gör du betalningar för ungefär tre år eller mer, sedan antingen returnera bilen till företaget eller köpa den. Innan du hyr en bil, bör du ha grundläggande kunskaper om hyresvillkor, avgifter och kostnader så att du kan se till att du får en bra affär. Cap Kostnader

pris som leasingbolaget betalar för att köpa en bil från en återförsäljare kallas Cap Cost. I allmänhet, ju lägre Cap Kostnad kommer sänka din månatliga betalningar vara under hyresavtalet. I vissa fall kanske du kan pruta för en lägre Cap Kostnad eller lägga ner en stor handpenning för att väsentligt sänka Cap Kostnad.

Bortsett från att påverka din månatliga betalning, är Cap Kostnad viktig ett leasingavtal eftersom du bara betalar mot cirka 50 procent av bilens kostnad i ett leasingavtal, i motsats till 100 procent av värdet när du köper. Så om du planerar på att köpa bilen efter din hyra är upp, kommer du vill veta hur Cap Kostnaden är.
Restvärde

Köpeskillingen av bilen i slutet av din hyra är det så kallade restvärdet. Om du kan förhandla restvärdet du borde göra det eftersom på en genomsnittlig hyra, är restvärdet ca $ 3.000 till $ 4.000 mer än bilens verkliga värde. Du ska veta att det finns också oftast en $ 300 till $ 400 icke-förhandlingsbara köpoption Avgift för att köpa bilen i slutet av leasing i ditt hyreskontrakt.
Mätarställning Gränser och andra kostnader

leasingavtal sätter gränser för hur många miles du kan köra bilen varje år - oftast någonstans från 10.000 till 15.000 miles. Leasingföretag kan debitera dig någonstans 18-21 cent per mil du går över din körsträcka gräns, så att kostnaderna kan verkligen lägga upp. Vissa leasingföretag erbjuder paket som gör att fler miles per år för en extra kostnad, men om du kan förhandla om din körsträcka gräns i ditt kontrakt, kan du få en billigare affär i längden.

Vissa leasingföretag erbjuder garantier , men om bilen du hyr är nytt, kan dina hyresvillkor sammanfaller med bilens tillverkarens garanti, så att dina större reparationer kommer att täckas.

Leasingföretag oftast kräver att du har en viss försäkring för bilen, vilket innebär din månatliga försäkring räkningen kan vara högre än du är van vid.
p Om du hyr en bil, kommer du inte betala ränta på din månatliga betalningar, men du kommer att ha en pengar Faktor i ditt avtal, som liknar en ränta. Kiplinger rekommenderar förhandla Pengar Factor så lite som möjligt för att undvika onödigt höga månatliga betalningar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-loans-financing/auto-leasing/94722.html

Previous:
Next:

auto leasing

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.