Hur sänka din månatliga betalningar på en hyrd bil

Det pågår en debatt om huruvida det är bättre att köpa eller leasa en ny bil. För vissa individer, hyra en bil är ett attraktivt alternativ eftersom det tillåter dig att handla i din bil vart tredje till femte år för en helt ny modell. På baksidan, dock, är att bilen aldrig riktigt din egen och bil betalningar upphör aldrig. Vid förhandlingar ett leasingavtal betalning, kan lite framförhållning gå långt för att minska din månatliga betalningar. Instruktioner
Organisation
1

Beställ en kopia av din uppdaterade kreditupplysning för att leta efter felaktigheter och ta reda på din FICO poäng. Om din poäng är mindre än önskvärt, vidta åtgärder för att förbättra din poäng före förhandlingar en bil leasing genom att göra utbetalningar i tid och betala ner hög kreditkort skuld. Om det finns negativ information redovisas i din kreditupplysning, kan du bestrida den genom att kontakta långivaren eller lämna in en tvist genom en av de tre kreditbyråer.
2

Spara pengar som ska användas som en delbetalning på din hyra. Ju större handpenning, kommer sänka din månatliga leasingavgifter vara under din tid.
3

Ta din kredit rapport och uppdateras poäng till återförsäljaravtalet med dig när du förhandlar om ett hyresavtal. Om din kredit värdering är stark, bör du kunna förhandla fram en lägre ränta på hyresavtalet.
4

Välj längre sikt att sänka din månatliga leasingavgifter vidare. Öka din leasingperioden från tre till fem år kan göra en dramatisk skillnad i din månatliga bil kostar.
5

Kontakta andra auto återförsäljare i ditt område för att få hyra offerter. Om de vet att du funderar på att teckna ett hyresavtal med en annan återförsäljare, kommer de att arbeta hårdare för att minska dina betalningar och säkra din verksamhet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-loans-financing/auto-leasing/94689.html

Previous:
Next:

auto leasing

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.