Regler för Leasing ett fordon

Leasing är avtal allotting du tt använda en bil för en avgift. Hyresavtal, i en omfattning, är långa fordon hyror. Hyresavtalet Bolaget äger fortfarande bilen, och när begreppet är över det återgår till företaget. Leasing brukar pågå i 24 månader eller längre. De två typer av leasingavtal är obestämd och sluten. Varje besitter särskilda regler för leasing, utöver regeringens krav. Kostnader

"initiala kostnader kan innefatta den första månadens betalning, en återbetalningsbar deposition, ett kapitaliserat kostnadsminskning (som en handpenning), skatter, registrering och andra avgifter, och andra avgifter," varnar Federal Reserve Board. Säkerhet insättningar är oftast lika med en månatlig betalning eller mer beroende på avtalet. Försäljningen skatt beror på tillståndet, del skatt månadskostnaden medan några få hela beloppet av fordonet. Betalning är up-front om hela beloppet beskattas, i tillägg till andra signering avgifter. Vissa återförsäljare vill gap försäkring utöver ordinarie försäkring till off set kostar fordonets värdeminskning.

Leasingfordon under garantin kostar mindre out-of-pocket för större underhåll. Leasingvillkoren begränsar också mängden slitage på ett fordon. Allt överträffar normalt slitage resulterar i böter.
Miltal

vid undertecknandet av kontraktet, samtycker du till att begränsa mängden miles du kör i bilen. Gemensamma avtal är 12.000 till 15.000 miles per år, men en del börjar så lågt som 10.000. Om du överskrider den överenskomna körsträcka, kommer du att möta en extra avgift. Consumer Reports uppskattar det belopp som helst från 10 cent till 25 cent per lades mil beroende på hyresavtalet. Vissa leasingavtal kommer att låta dig köpa ytterligare miles up front.
Sluten Lease Krav

Slutna leasing kallas "gå bort" leasing, vilket gör dem den mest använda leasing kategori. Slutna leasingavtal lämnar ansvar av fordonet med återförsäljaren i slutet av hyresavtalet. Det är oftast en överenskommen pris att köpa fordonet (så kallade restvärdet), men du har ingen skyldighet att göra det. Du är inte heller ansvarig för alla fordon avskrivningar, även om det är mer än väntat. Du är fri att gå därifrån efter att ha återvänt till fordonet, när du betalar några avgifter betalas. Men, enligt Federal Reserve Board, kan det finnas förtida uppsägning straff om du avslutar hyresavtalet tidigt.
Obestämd Lease Krav

Open-end leasingavtal plats tullen på dig att betala skillnaden på det faktiska marknadsvärdet och restvärdet vid slutet av hyresperioden. Återförsäljare förutsäga marknadsvärdet av fordonet när hyresavtalet upphör, resulterar i restvärde. Men, du är skyldig mellanskillnaden om det faktiska marknadsvärdet av fordonet inte lika med restvärde. Till exempel, om du hyr en $ 40,000 bil och dealern uppskattar resterande som $ 20.000, men vid slutet av leasing fordonet endast värderas till $ 15.500, betalar du mellanskillnaden på $ 4.500.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-loans-financing/auto-leasing/94747.html

Previous:
Next:

auto leasing

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.