Hur man hyra en Chervolet Camaro

Leasing en bil kan vara ett bättre alternativ än att köpa en bil om du vill byta bil med några år eller vill köra en bil som du inte har råd att köpa. Den 2010 Chevrolet Camaro priset börjar på $ 22.680 för den grundläggande V6 Coupe och går upp med större motorer och olika trimpaket. Genom att hyra en Camaro, samtycker du till Chevrolet s villkor och måste betala den utsedda hyresavtalet betalning varje månad för att behålla din hyra. Saker du behöver
Körkort
Credit
Handpenning
Visa fler instruktioner
1

Bestäm vilka Chevrolet Camaro modell du vill hyra. Under 2010 erbjöd Chevrolet Camaro tre V6 alternativ och två V8 alternativ. Utmärkande bland alternativen inkluderar motorstorlek, hjulstorlek, val fälg, alternativ broms, och tillgängligheten av RS, eller Rally Sport, paket.
2

Kontakta din lokala Chevrolet återförsäljare. Fråga återförsäljaren vilken Camaros de har tillgängliga för uthyrning. Om dealern inte har bilen du vill hyra, fråga vem som kan ha just valmöjligheter. Återförsäljaren bör kunna lämna denna information.
3

Gå till Chevrolet återförsäljare som har den bilen du vill hyra och provköra den. Se till att du verkligen gillar bilen innan du underteckna hyresavtalet eftersom du kommer att vara fast i ett hyresavtal för ett par år.
4

Diskutera dina leasing alternativ med en Chevrolet mäklare. Dina alternativ kommer att innehålla saker som hyresavtal längd och krävs handpenning.
5

Gör dig bekant med hyresvillkor. Detta kommer att hindra dig från att underteckna något som du inte håller med eller inte förstår. Om du är osäker på något i hyresavtalet, be mäklare om det. Leta efter körsträcka begränsningar, tidiga orsaker uppsägning och avgifter i samband med olyckor eller underhåll. Se till att du är medveten om allt som du kommer att hållas ansvariga.
6

få godkänt för hyresavtalet. Detta kräver bevis på din identitet och en kreditkontroll. Om du har dålig kredit, kan du inte bli godkänd för ett leasingavtal. Om din kredit värdering är inte hög, kanske du måste betala extra avgifter eller olika priser leasingavtal i syfte att leasa Camaro. Se till att göra dig medveten om dessa saker före undertecknandet av hyresavtalet.
7

underteckna hyresavtalet. Genom undertecknandet av hyresavtalet, godkänner du att du har läst hela hyresavtal och accepterar att följa det. Du kommer också att få betala din handpenning vid denna tid, om en sådan krävs.
8

Följ ditt hyresavtal noggrant. Genom att göra så kommer du att spara dig besväret, och eventuellt extra kostnader, i det långa loppet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-loans-financing/auto-leasing/94840.html

Previous:
Next:

auto leasing

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.