Hur man hyra en Ford Fusion

Om du är intresserad av att hyra en kompakt bil med plats för fyra med bra gas körsträcka, möter Ford Fusion dessa krav. Den 2011 Ford Fusion är den nuvarande upplagan av fordonet, som i oktober 2010. Sammanlagt sju olika Ford Fusion modeller finns tillgängliga, inklusive en hybridmodell. Enligt Fords hemsida, är den nuvarande oktober 2010 leasingerbjudande en 24-månaders hyra för Fusion IS4 med en månatlig betalning av $ 193 och $ 2830 beroende på signering. Övriga hyresvillkor och betalningssystem, finns tillgängliga för detta och de övriga modellerna Fusion. Instruktioner
1

Fyll i online kreditansökan på Ford Credit webbplats (se Resurser). För att hyra en Ford Fusion, måste du vara godkänd genom Ford Credit. Detta är inte annorlunda än andra biltillverkare, som också kräver att du godkänns genom deras in-house finansiering för ett leasingavtal. Den erforderliga kredit värdering att kvalificera inte röjs på Ford Credit hemsida. Din kreditansökan beslut visas på skärmen på mindre än en minut.
2

ut kredit beslut som du tar emot. Även om du inte är godkända eller höra att din ansökan inte kan slutföras, bör du fortfarande skriva ut ut brevet med beslutet. Om du inte kan skriva ut brevet, eller hade andra problem, kan du fylla i kreditansökan på generalagenten och få en omedelbar respons. Ford-återförsäljare kan också hämtas någon redan ifylld ansökan från de senaste 60 dagarna.
3

Ta ditt brev kredit beslut, även om det inte är gynnsamt, till din lokala Ford-återförsäljare. Du kan hitta närmaste återförsäljare genom att använda Sök återförsäljare på Ford Fordon webbplats (se Resurser). Presentera brev till en av säljarna att börja din hyra pappersarbete. Om dina papper säger att du inte är godkänd, kommer ekonomiavdelningen försöka hjälpa dig med din Ford Fusion hyresavtalet.
4

Välj din leasingperioden och Ford Fusion modell innan du slutföra hyresavtalet pappersarbete. Du kan titta på modeller som finns på Ford-återförsäljare lott eller du kan basera ditt beslut enbart på siffror och använda hyresavtalet betalning räknaren på Ford webbplats (se Resurser). Hyresavtalen tillgängliga för alla Ford Fusion modellerna är 27, 36, 39 eller 48 månader. Den handpenning beloppet för en Ford Fusion hyresavtal är 10 procent av kostnaden för Fusion, som varierar beroende på modell. Standarden tilldelning av årliga miles är 10.500 per år. Men du kan betala för mer miles, antingen 12.000 eller 15.000. Avgiften för fler miles varierar efter Fusion modell, men tillägger runt $ 10 mer per månad för 12.000 miles och $ 30 mer per månad för 15.000 miles. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-loans-financing/auto-leasing/94823.html

Previous:
Next:

auto leasing

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.