Hur du sätter i en GM-Lease Vehicle

När hyresavtalet för din General Motors fordon upphör, måste du slå på fordonet till General Motors Acceptance Corporation. Typiskt, i slutet av din hyra, kan du vända på bilen och köpa en ny eller registrera dig för ett nytt arrende. Du kan också helt enkelt återlämna fordonet och promenad eller köpa fordonet. Innan du slår på din bil, finns det några saker du måste göra innan du besöker en GM-återförsäljare för att se till att du går bort utan vidare förpliktelser. Saker du behöver
Hyresavtal
Keys
Keyless inträde fjärrkontroller
Vehicle dokument som mottagits vid leasing Owners starten
manuell
Underhåll guide
Extrautrustning
Visa fler instruktioner
1

Inspektera ditt fordon för överdrivet slitage innan du slår i fordonet. Du hittar den exakta definitionen av onödig förslitning i din specifika hyresavtal. Hyresavtalet kommer att beskriva alla delar som kan innebära avgifter om inte fast eller bytas vid turn-in. Om du inte låta reparera fordonet på egen hand, kommer GMAC fakturera dig för eventuellt skadade eller slitna delar, som beskrivs i din hyra.
2

Titta på din vägmätare och registrera körsträcka på fordonet. Jämför detta med den körsträcka tilldelas i din hyra. Eventuellt överskott körsträcka kan ta betalt vid turn-in. Din hyresavtal kommer att beskriva de totala avgifterna per mil.
3

Ring din GM-återförsäljare och boka en tid för att lämna in ditt fordon.
4

Besök återförsäljaravtalet på den tiden och angivna datumet. Ta alla nödvändiga dokument och objekt med dig och se till att du fylla i "vägmätaren Statement" tillhandahålls av återförsäljaren, för att dokumentera fordonets aktuella körsträcka.
5

Call GMAC på 800-200-4622 och informera företrädare för namn och plats i återförsäljaravtalet var du tillbaka ditt fordon.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-loans-financing/auto-leasing/94845.html

Previous:
Next:

auto leasing

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.