Hur man använder en tio viktiga Machine

En tio nyckel maskin, eller lägga till miniräknare, är en vanlig del av kontor eller företag utrustning som normalt används i redovisningen. Den innehåller alla funktioner som en vanlig miniräknare har för addition, subtraktion, multiplikation och division, men har också en utskrift anordning för att skapa kvitton och andra papper bevis beräkningar. Att veta hur man använder en tio nyckel maskin ger dig en grundläggande färdighet som du kan använda i jobb inom en mängd olika områden från restaurang kassör till CPA. Instruktioner
1

in en rulle av lämplig utskrift band i hölstret belägen vid den övre änden av tio viktigaste maskinen. Det bör snäppa direkt på plats. Låt inte rullen att riva upp från sin bas som du fäster enheten. Detta gör det svårare att hålla på plats.
2

Peka långfingret över hemknappen, som är centrum för de tio viktigaste räknemaskin. Denna nyckel är 5. Härifrån kan du komma åt varje tangent med fingrarna utan att lämna maskinen, ungefär som att använda hemma tangenter på ett QWERTY-tangentbord.
3

Lägg ekvationer samtidigt hålla långfingret hålls ovanför 5 nyckel. Du kan flytta långfingret att stansa nycklar över eller under 5, såsom 8, 2 och /knapparna.
4

Tryck på "Enter" på enheten för att skriva ut varje rad av ekvationer .
5

Öva denna teknik medan du tittar på de tio viktigaste maskinen. Detta kommer att bekanta dig med layouten av knapparna så att du inte kommer att behöva titta på dem i framtiden.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-loans-financing/auto-leasing/94859.html

Previous:
Next:

auto leasing

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.