Hur gör jag hyra en Mustang?

En Mustang är en kraftfull bil med Ford bolaget. För förare som inte vill åta sig att köpa bilen, kan de flesta återförsäljare erbjuder dig ett hyresavtal. Dessa avtal möjliggör för föraren att hyra bil för en viss tidsperiod, vilket är normalt upp till tre år. Efter hyrestiden är över återgår föraren bilen till återförsäljaren, eller köper bilen. Instruktioner
1

Besök din lokala Ford återförsäljare för att hitta de Mustang du vill hyra. Inte alla återförsäljare har samma lager, så du kan behöva besöka mer än en för att hitta den modell året du vill. Försök att hitta flera återförsäljare som bär samma bil så att du kan be om offerter och jämföra dem.
2

Fråga efter 15.000 miles per år på din hyra. Många leasingavtal tillåter endast drivrutiner 10.000 till 12.000 miles per år, och sedan debitera dig mycket höga miltal avgifter för att gå över det beloppet vid slutet av din hyresperioden. Berätta för försäljaren att om du inte kan ha 15.000 miles, kommer du att ta ditt företag någon annanstans. Köper inte körsträcka skydd.
3

Tipsa försäljaren du kommer inte betala något ned, och att du inte kommer att betala några återförsäljaravtal avgifter eller bank. Ford återförsäljare, tillsammans med nästan alla andra återförsäljare, kommer att försöka please på dessa onödiga avgifter. Vara beredd att gå på affären och gå till en annan Ford återförsäljare om säljaren inte kommer att samarbeta med dig.
4

provköra Mustang innan du hyr den. Mustangs är kraftfulla bilar och kan inte vara lämpligt för tonåringar eller nya drivrutiner. Se till att modellen fungerar korrekt. Om möjligt, ta med en mekaniker vän tillsammans för att inspektera bilen innan du hyr den.
5

Fyll i ansökan om hyresavtalet när du har inspekterat bilen och beslutas villkoren i ditt hyresavtal.

6

Titta på din körsträcka under hela livet av hyresavtalet så att du inte går över och avgiftsbelagda. Kör Mustang försiktigt. Det kan vara frestande att skynda på en sådan snabb bil, men någon skada du gör för att bilen kommer att vara ditt ansvar när du sätter tillbaka bilen över till återförsäljaren.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-loans-financing/auto-leasing/94808.html

Previous:
Next:

auto leasing

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.