Hur man hyra en Acura MDX

Acura MDX är en lyxig, sju passagerare sport utility vehicle, eller SUV. Leasing för MDX erbjuds genom Acura Financial Services, och medan vissa tillverkarens erbjudande leasing godkännanden nätet, kräver Acura du ansöka hos en auktoriserad återförsäljare. Leasing och erbjuder förändras ofta månadsvis, så om du har precis börjat att handla för ett fordon, bör du gå till en återförsäljare före slutet av månaden eller under leasing annonsen period att dra nytta av eventuella erbjudanden. Instruktioner
1

Gå till acura.com att visa aktuell MDX leasing erbjuder innan du går till ett återförsäljaravtal. Klicka på "MDX" från fordon sortimentet och "Aktuella erbjudanden" för att se eventuella leasing specialerbjudanden. Klicka på "Full beskrivning och villkor" för att hitta hur mycket du måste lägga ner för att nå den annonserade betalningen, hur länge erbjudandet är bra för, och att granska körsträcka och långsiktiga krav.
2

Gå till en Acura återförsäljare. Om du inte vet var man kan hitta en, mata in ditt postnummer i "Hitta återförsäljare" Sök alternativ på acura.com. Be att få tala med en säljare när du anländer.
3

Berätta din säljare som du vill hyra en MDX. Be att provköra SUV i en färg som du vill ha det, eller titta på dem på mycket tills du hittar en du vill hyra. Har säljaren förklara alla MDX funktioner innan du kör det.
4

Fyll en kredit ansökan om Acura Financial Services om MDX bilfärd var tillfredsställande. Din säljare kommer att guida dig genom kreditansökan. Acura Financial Services emot ansökningar från Acura återförsäljare elektroniskt, vilket innebär att du ska ha ditt godkännande inom några minuter.
5

Gå över villkoren i hyresavtalet med din säljare. Du begär körsträcka, tid eller pengar-down förändringar, som alla påverkar månadskostnaden. När du är bekväm och förstå villkoren för din hyra, vidta åtgärder för att plocka upp din nya MDX.
6

Ring ditt försäkringsbolag med din säljare. Du kan kontrollera politiska förändringar och ge tillstånd till din säljare för att ge fordonet och lien innehavaren information. Du försäkringsbolag kommer att ha ett proof-of-försäkring dokument faxas till återförsäljaravtalet, en kopia kommer att ges till dig innan du reser med din nya MDX Skriv i Acura Financial Services leasingavtal
7

.; ett återförsäljaravtal representant guidar dig och förklara var att underteckna. Registrera din pappersarbete motorfordon (återförsäljare är auktoriserade att slutföra statens motorfordon pappersarbete för din räkning). Din säljare kommer att sätta dina registreringsskyltar på MDX, men gå över den helt för att garantera att inga repor eller dings existerar innan de lämnar generalagenten.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-loans-financing/auto-leasing/94843.html

Previous:
Next:

auto leasing

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.