Vad är en Corporate Lease fordon?

Om du äger ett litet eller stort företag företagsleasing kan vara en lösning för ditt företags fordonspark behöver. Det finns många fördelar med att få ett företags hyresavtal för ditt företag, en av dem är en betydande rabatt, eftersom du kommer sannolikt kommer att hyra flera fordon. Definition

En företags leasing är nästan exakt som en vanlig kund leasingavtal förutom att företagsnamnet kommer att vara på hyreskontraktet och registrering. I de flesta fall måste du ha firma sätta in som "köparen" en del av kontraktet, med en borgensman (representant för företaget) undertecknande som co-köpare.
Process

Komma in ett företags leasingavtal är lika enkelt som att hyra en bil på egen hand. Du behöver ditt företags nummer skatt identifiering och en tjänsteman på företaget att underteckna som en garant för företaget. Garanten är i huvudsak som banken ger ut lån till, eftersom det är deras personliga kredit som kvalificeras för den hyra själv.
Multi-bil rabatter
< p> I de flesta fall kan du ringa din lokala återförsäljare och be att få tala med flottans chef. Dessa individer har erfarenhet av att hantera företags-och multi-bil erbjudanden för affärer. Flottan avdelningen vanligtvis har satt priserna, alla redo markeras, för dig att köpa de fordon, som tar ut "köpslående" faktor.
Företaget använder

Med företagens leasade fordon, kan du få ett paraply politik från dig försäkringsagent att täcka alla fordon och alla anställda som du har registrerats som godkända drivrutiner för bolaget. Detta är oftast dyrare om du bara har en liten flotta av fordon eller ett litet antal anställda, men för större företag kan detta spara dig upp till ett par tusen dollar per år i försäkringskostnader.
Företag Fördelar
p Det finns många fördelar för ett företag att hyra en flotta av fordon för deras företag. Ger dig anställda pålitliga fordon att köra kommer att bidra till att öka moral. Dessutom kanske du kan skriva ut de flesta av leasingkostnader, hjälper till att spara ditt företag tusentals i skatt per år.

Alltid konsultera en professionell skatterådgivare om skattelagar och hur de skulle kunna tillämpas på ditt företag behov. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-loans-financing/auto-leasing/94704.html

Previous:
Next:

auto leasing

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.