Hur man skapar ett dokument Car Lease

En bil leasing är ett juridiskt bindande avtal mellan en bil ägare och en "köpare" som bara vill hyra bilen för en kort tid. Som med någon hyra, det finns ett antal risker med den här affären, så det är klokt för bilägaren att skapa ett formellt dokument bil leasing beskriver villkoren i klarspråk för båda parter att förstå. Det finns ett antal viktiga detaljer som du bör inkludera i en bil hyresavtal. Instruktioner
1

Lista fullständiga namn och adress på båda parter (leasetagaren, eller hyresgästen och hyresvärden, eller ägare) vid början av dokumentet.
2

Inkludera fullständig information om fordonet såsom märke, modell, år, färg och chassinumret.
3

lämna information till leasingavgifterna. Detta inkluderar fondens totala hyrestagaren måste betala vid undertecknandet, månatlig betalning, förfallodag varje månad, och det totala antalet betalningar för att uppfylla villkoren i hyresavtalet.
4

Definiera början värdet av bil vid tidpunkten för leasing (även kallad brutto aktiverade kostnader) samt den förväntade restvärdet på bilen (vad det kommer att vara värt i slutet av leasingperioden).
5

Avslöja finansieringskostnader i samband med finansieringsavtalet. Inkludera den totala "hyresavtalet laddning", som är summan av alla månatliga lånekostnader för den tid avtalet. Detta är hyresvärdens vinst för leasing av bilen.
6

stat de påföljder för förtida uppsägning av hyreskontraktet. Till exempel kommer en del hyresvärdar förbjuder uppsägning i början eller mot slutet av avtalet eller kräva att hyresgästen betalar en rejäl avgift för uppsägning vid någon punkt i hyresavtalet.
7

List den totala antal miles medföljer hyresavtalet och förklara avgiften för att gå över dessa miles. Detta är ett per mil avgift som du debiterar hyresgästen vid leasing-slut om han går över den gränsen.
8

Definiera de inblandade påföljder om det är överdrivet slitage på bilen när leasingtagaren ger det tillbaka. Till exempel kan du kräva att hyresgästen betalar den pågående kursen för reparation av en buckla i bilen eller för nya däck, om de är skallig.
9

Lista detaljerna i något leasing-till-själv alternativ till leasetagaren. Detta ger hyresgästen möjlighet att köpa bilen vid leasing-slut om han önskar till ett pris avtalats av båda parter i början av hyresavtalet.
10

Diskutera försäkringskrav (både egendom och kroppsskada täckning) att hyresgästen måste hålla under den tid avtalet. Detta skyddar dig, hyresvärden, i händelse av en olycka som uppgår bilen.
11

Ge ett område på botten av hyreskontraktet för undertecknande av båda parter. Logga in närvaro av en notarie. Varje parti måste ha en kopia av avtalet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-loans-financing/auto-leasing/94741.html

Previous:
Next:

auto leasing

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.