Förtida uppsägning av Auto Lease grund Död

Döden av en familjemedlem eller nära anhörig ofta skapar ett berg av arbete för den avlidnes testamentsexekutor eller boutredningsman , inklusive lösa gårdens skulder . Ett hyresavtal för den avlidnes bilen utgör en sådan skyldighet . Estate Skulder Generellt

flesta skulder dör inte med gäldenären . Borgenärer till den avlidne under sin livstid kommer att ha en fordran mot dödsboet efter hans död . Som ett Auto Lease är en skyldighet att betala en viss summa pengar under en tid , är hyresavtalet en skuld i dödsboet .
Förtida uppsägning Klausuler

hyreskontraktet kommer att specificera vilka villkor någon av parterna - inklusive en egendom - kan säga upp ett hyresavtal . Den förtida upphörande klausulen kan innehålla en uppsägning av hyresavtal straff , som kan gälla även om hyresgästen dog .
Effekt av förtida uppsägning

hyresavtalet bolaget generellt har rätt att kräva det sammanlagda beloppet av de återstående leasingavgifter från leasetagaren dödsbo . Om dödsboet har tillgångar och leasing bolaget inte kommer överens om att en godtagbar uppsägning arrangemang , kan det gynna arvingarna att fortsätta betala på hyresavtalet .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-loans-financing/auto-leasing/94812.html

Previous:
Next:

auto leasing

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.