Hur gör jag avslutar en Toyota Lease pga dödsfall?

När du samtycker till ett hyreskontrakt på en Toyota fordon, samtycker du att betala månatliga betalningar för leasingperioden. Om du dör under hyresavtalet, måste din egendom eller en cosigner på hyresavtalet fortsätter att göra månatliga betalningar eller betala en förtida uppsägning. En förtida uppsägning kan bli mycket kostsamt för din cosigner eller egendom, eftersom det måste betalas i en klumpsumma som omfattar resten av betalningarna plus några avgifter. Som ett alternativ till förtida uppsägning, kan du överföra hyresavtalet till annan part. Saker du behöver
Toyota hyresavtal Alicante Telefon
Death Dator certifikat hotell med Internetanslutning
Visa fler instruktioner
1

Review din Toyota leasing överenskommelse. Läs noga igenom den del av avtalet som avser tidiga aborter. Med de flesta leasingavtal, är död betraktas som en förtida uppsägning. Läs det finstilta i hyresavtalet dokument att ta reda på hur mycket pengar som betalas när arrendet upphör tidigt.
2

Kontakta leasingbolaget att din Toyota återförsäljare använder, antingen per telefon eller personligen. Informera företaget om att den person som kontrakterats hyresavtalet är avliden. Företaget kan be om en kopia av dödsattesten för sina register. Fråga företaget hur mycket tid kvar på hyresavtalet, summan av de månatliga betalningar och avgifter för förtida uppsägning. Addera 3

Diskutera dina alternativ med leasingbolaget. Om det skulle bli en stor kostnad för att säga upp avtalet i förtid, be företaget om det finns alternativa program för leasingavtal där den avtalade personen har dött.
4

Sök på Internet för uthyrning överföring eller leasa byta företag. Ett leasingavtal överföring eller byta bolag kommer att bidra till att matcha dig med någon som vill ta på sig resten av hyresavtalet. Generellt är det avgift för att överföra arrendet mycket mindre än kostnaden för att avsluta hyresavtalet tidigt. Du kan debiteras en avgift både vid hyresavtalet handel eller byta bolag, och Toyotas hyresavtal holdingbolag samt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-loans-financing/auto-leasing/94813.html

Previous:
Next:

auto leasing

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.