Vehicle Leasing Information

Leasing ett fordon är ett annat alternativ jämfört med att ta lån för en bil eller köpa det rakt av. Medan det finns många fördelar med att hyra en bil, det finns nackdelar också. Fortfarande, hyra en bil är ofta billigare än att göra betalningar på ett fordon som du äger, och efter ett par år kommer du inte behöva vara ansvarig för att reparationer, eftersom din hyra kommer att vara över. Så fungerar

Leasing ett fordon kan du göra betalningar som är mindre än de som krävs när du köper en bil. Eftersom du enbart hyra, eller du kanske vill tänka på det som en långsiktig uthyrning av ett fordon för en tid, du betalar bara för det så mycket som du använder den över tiden av ditt hyresavtal. Restvärdet, det belopp som bilen kommer att vara värt i slutet av hyresavtalet, är också dras förskott från den totala summan av de pengar som du är skyldig på bilen.

Förutsatt att du kommer att göra med ett separat leasingföretag från generalagenten själv, kommer leasingbolaget har faktiskt ägande av bilen. Eftersom du betalar dem för användning av ett fordon som tillhör lagligt till dem, måste du hålla fordonet i enlighet med deras politik. Detta kan innebära allmänt underhåll, oljebyten, försäkring och hur du använder bilen. Om du överskrider en viss gräns på miles per år, då du kommer sannolikt att få betala en straffavgift, eftersom du tar bort mer av bilens värde än vad som avtalades vid undertecknandet av hyresavtalet.


Kontrakt

Ett hyresavtal är mycket mer strikt än ett finansieringsavtal, vilket händer när du köper en bil. Om du registrerar ett leasingavtal, och sedan bestämma att du vill ha en annan bil innan hyresavtalet löpt ut, då du kommer antingen att tvingas fortsätta köra en bil som du inte vill eller du kommer att ställas inför en brant straff för att bryta kontraktet. Å andra sidan, om du finansiera en bil och köpa den, och senare bestämmer att du vill ha en annan bil, är allt du behöver göra är byta in det eller sälja det. Om din ekonomiska situation förändras så att du inte har pengar för att fortsätta betala för en bil som du har finansierat, då kan du helt enkelt sälja den för att betala av balansen i bilen.
Miltal

allmänhet kommer ett hyresavtal att sätta dig i en position där du kan bara genomsnitt 12.000 miles per år på fordonet. Detta kan innebära att du måste hålla koll på din körsträcka för att räkna ut i förväg om du kommer att kunna komma in under din körsträcka kvot. Detta kan begränsa långa resor, semestrar och andra kör skyldigheter som du kanske vill överväga under de kommande tre åren. Enligt kostnadsfri juridisk rådgivning webbplats
Gap Försäkring

NOLO.com, är det viktigt att leta efter en affär som omfattar "gap försäkring" eller avstår från ansvar för den "lucka" när man överväger en leasing alternativ. Detta innebär att om en situation uppstår där fordonet är totalt eller stulen, kommer gapet försäkring täcker dig för skillnaden mellan vad som betalas på hyresavtalet och vad dealern kan återhämta sig på fordonet. Detta kan spara dig tusentals dollar kontra att inte ha ansvar frångås eller försäkrad. Var noga med att läsa alla det finstilta innan du skriver ett hyresavtal och ställa frågor om du inte förstår någonting.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-loans-financing/auto-leasing/94750.html

Previous:
Next:

auto leasing

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.