Hur att avsluta en bil kontrakt från Saturn

Avsluta eller få ut av en bil avtal, t.ex. ett hyresavtal, är inte så enkelt som att få avtalet i första hand. Ett leasingavtal är ett avtal mellan ägaren av fastigheten (hyresvärden) och användaren (leasetagaren) för användandet av ett leasade fordonet omfattas av angivna villkor för en viss tid och för en överenskommen betalning. Med andra ord, sluta ett leasingavtal innebär att backa ut ur en ursprunglig överenskommelse som tillät låga utbetalningar under ett bestämt antal år. Lyckligtvis för Saturn förarna, finns det ett antal sätt att avsluta en lease ("tidig terminering"). Saker du behöver
Hyresavtal
Registrering
försäkringskort
Licens
Visa fler instruktioner
1

tillbaka bilen och betala hyran företaget vad du är fortfarande skyldig. Detta är ett sätt att avsluta ett hyreskontrakt, men det är inte nödvändigtvis den billigaste vägen. Det belopp du är skyldig på din hyra kan vara mycket mer än du kanske har förväntat, på grund av det sätt på vilket hyresavtalet företaget beräknar dina tidiga avvecklingskostnader. Den faktiska kostnaden för förtida uppsägning av hyresavtal kan vara tusentals dollar, beroende på hur mycket av hyresavtalet kvarstår.
2

Överför hyresavtalet. Det finns betydande fördelar för denna metod, till exempel: det är låg kostar - inga straff, inga payoffs, men överföringsavgifterna - relativt lätt, och processen påverkar inte din kredit värdering
p Det finns många. potentiella köpare söker kortsiktiga hyresavtal utan att gå via återförsäljare och tillhörande extra kostnader. Var noga med att följa processen och se om hyresavtalet företaget även gör ett leasingavtal överföring. Saturn-utfärdade leasingavtal tillåter överföringar vid företagets godkännande. Kontakta Saturn, eller din Saturn-auktoriserad uthyrare, för att se om du är berättigad.
3

Använd en Internettjänst, såsom topprankade Swapalease eller Leasetrader, för att få hjälp hyresavtalet överföring. Det finns ett antal specialiserade företag hyra transfer som kommer att lista din Saturn bil och hitta "köpare" som är intresserade av att ta över hyresavtalet. Dessa företag hjälper med hyresavtalet antagandet processen, pappersarbete och de tar ut en rimlig avgift för sina tjänster.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-loans-financing/auto-leasing/94856.html

Previous:
Next:

auto leasing

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.