Definition av Car Leasing

Om du är i marknaden för en ny bil, kanske du funderar på gemensamma frågan om att köpa eller hyra. Det finns för-och nackdelar med varje, men återförsäljarna ofta presentera leasing som ett bättre val. Detta kan vara sant i din situation, men du ska veta det totala beloppet din hyra kommer att kosta, samt tänka på hur du planerar att använda bilen, innan man beslutar att leasa din nästa bil. Den Fakta

Leasing en bil kan verka som ett attraktivt alternativ eftersom din månatliga betalningar är i allmänhet mycket lägre än om du köper. Även i slutet av hyresavtalet, kan du välja att köpa bilen, eller så kan du helt enkelt tillbaka den till återförsäljaren utan vidare åtaganden (efter betalar eventuella avgifter). I grund och botten låter leasing dig att köra en ny bil med några år, vilket kan spara kraftigt i reparationer och underhåll.
Funktion

Leasingbetalningarna är så mycket billigare än lån betalningar eftersom du är i huvudsak "hyra" fordonet. Leasingavgifter gå mot täcker bilens värdeminskning under tiden du kör det, tillsammans med sina skatter och andra avgifter. Lån betalningar, å andra sidan, betalar hela bilens inköpspris, tillsammans med räntor, avgifter och skatter. Du kan välja att hyra om du behöver den lägre betalningen eller om du helt enkelt föredrar att köra nyare bilar med up-to-date funktioner.
Fördelar

Om du bestämmer dig för att lämna tillbaka bilen i slutet av leasing, behöver du inte oroa dig för det längre --- det är återförsäljarens ansvar att räkna ut hur att sälja det, vilket är särskilt användbart om fordonet har minskat kraftigt i värde. På grund av de många variabler som går att beräkna en leasingavgift, har dealern stor flexibilitet arrangera en leasingavgift du har råd. Däremot kan du behöva lägga mer pengar ner eller gå med på en längre leasingperioden.
Överväganden

uppmärksam på alla kostnader i samband med ett hyresavtal. Till exempel kommer du ofta att göra en handpenning (vanligen kallad aktiverade kostnadsminskning), samt en eller flera månader till ett värde av betalningar, en deposition, skatter och avgifter återförsäljare, innan du får köra bilen utanför partiet. Kom också ihåg att du kommer att vara ansvarig för eventuella underhållskostnader och försäkringar, som ofta är högre än på en finansierad bil.
Varning

Ditt hyresavtal sannolikt kommer att ange hur många miles du kan köra (vanligtvis 10.000 till 15.000 per år). Om du går över körsträcka, kommer du att betala en självrisk körsträcka avgift. Vid en hastighet av flera cent per mil, det kan lägga upp snabbt om du är betydligt över körsträcka gränsen. Din hyresavtal kommer sannolikt tillåter normalt slitage, vara medveten om att din bil kommer att kontrolleras noggrant för ytterligare skada, som du kommer att debiteras Addera
. .from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-loans-financing/auto-leasing/94670.html

Previous:
Next:

auto leasing

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.